Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 620 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-09, 10:09
Cytat:
Paris Hilton trafiła z powrotem do więzienia, zaraz po tym jak została z niego zwolniona. "Paryż" miała stawić się w sądzie w Los Angeles wczoraj o godzinie 9:00 czasu miejscowego. Spóźniła się jednak o półtorej godziny, co rozwścieczyło sędziego. Po Paris przyjechał radiowóz, którym w kajdankach została przetransortowana do sądu.
Paris spędzi w więzieniu nie 23 dni, a 45 jak zostało ustalone podczas pierwszej rozprawy. Hilton opuściła sąd cała we łzach. Podczas rozprawy krzyczała: "Nie powinno tak być, to niesprawiedliwe!" i: "Mamo!"
źródło: pudelek.pl
Hihihi, a może jednak??? Paris chyba jednak zbyt dużo nie przemyślała w tym więzieniu Do tego wiarygodne zdjęcie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4445
Profil:
Wysłany: 2007-06-09, 10:27
I dobrze. Jakas sprawiedliwosc musi byc
Moze cos do niej dotrze...chociaz watpie. Na jej miejscu spalilabym sie ze wstydu
Rozkapryszona gwiazdeczka, mysli ze jak ma kupe kasy to wszystko jest zawsze pieknie
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 620 dni temu Posty: 243
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-06-14, 15:20
Cytat:
Rodzice Paris Hilton odwiedzili córkę w więzieniu.
To ich pierwsza wizyta w zakładzie karnym Twin Towers. Artystka żaliła się przez szklaną szybę na chłód w celi, bezsenność i brak apetytu, dodała jednak, że powoli zaczyna przyjmować pokarmy - we wtorek zjadła miskę płatków kukurydzianych.
- Paris bardzo się cieszyła, że nas widzi - opowiada matka 26-letniej gwiazdy, Kathy. - Chce mieć to już za sobą. Okropnie tam zimno.
Przypomnijmy, że dziedziczka hotelarskiej fortuny odsiaduje wyrok za prowadzenie samochodu z zawieszonym prawem jazdy.
Przed rozpoczęciem kariery recydywistki Hilton próbowała sił jako aktorka i piosenkarka. Jej ostatnie osiągnięcie artystyczne to płyta "Paris" z sierpnia 2006 roku.
hehe rodzice tez niezli dopiero po tygodniu corke odwiedzili
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 451 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-06-15, 09:18
skoro w typowych więzieniach mają korty, siłownię, TV i inne bajery (są one także w naszych polskich więzieniach) to jestem przekonana, że w więzieniu dla VIPów są nie mniejsze atrakcje. Co prawda nie na skalę panny Paris, ale na pewno są spore. Nie jest to też więzienie o zaostrzonym rygorze, więc pewnie i pracować nie musi.
Zatem... na co tu narzekać? 45 dni to nie 45 lat...
dzisiaj komentowali jej pobyt w więzieniu w rmfie, aby podniesć standard pobytu Paris w więzieniu - podnieśli standard całego więzienia, aby wszystkie więźniarki przebywały tam na takich samych zasadach. i tak: rozdają im świeżutkie bułeczki, soczki owocowe, urządzają wieczorki filmowe nic tylko trafić do jednego więzienia z gwiazdą
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 620 dni temu Posty: 243
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-06-28, 10:14
Jewel napisał/a:
Kurcze jak ta kobieta umie robić interesy to tylko pozazdrościć
z calym szacunkiem ale nie masz czego zazdrosci
bo gdyby nie to ze urodzila sie bogata i corka slynnego tatusia to pewnie by tanczyla w jakis barach i tyle by bylo z robienia jej interesow
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 432 dni temu Posty: 4051 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-28, 14:32
To, że jest bogata to już jest połowa sukcesu ale swoją drogą ma łeb na karku. Za pare minut jej obecności na urodzinach bierze 200 tysięcy dolarów. Ja jej nie zazdroszczę ale stwierdzam fakt. Ja nie popieram jej metod zdobywania pieniędzy.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 620 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-24, 16:36
Ale się uśmiałam
Paris Hilton o Beckham'ach :
Cytat:
Media latają za nimi, jakby byli jakimiś gwiazdami, a tak naprawdę nic nie zrobili. Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego niby mam się interesować tymi ludźmi?
Nie mówię tylko w swoim imieniu, ale w imieniu milionów młodych kobiet, które są bezpośrednimi odbiorcami tych wiadomości. Chcemy, aby gwiazdy osiągały swój status poprzez ciężką pracę, nie poprzez podawanie im wszystkiego na srebrnej tacy. Staram się przez to powiedzieć, że sposób bycia Davida i Posh po prostu mnie obrzydza.
Jakim Posh jest przykładem dla nastolatek? Młode dziewczyny widzą, że jest traktowana jak królowa tylko dlatego, że wyszła za sławnego i przystojnego piłkarza.
źródło: pudelek.pl
Za to ona świeci przykładem i jest gwiazdą z powodu ... no właśnie, z jakiego powodu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum