Paris Hilton jest w więzieniu dopiero drugi dzień, a już zaskarbiła sobie względy strażników. Nazywają ją podobno "przykładną obywatelką" za to, że jest względem nich miła, wdzięczna i uprzejma.
Dziedziczka hotelowej fortuny nosi pomarańczowy kombinezon z krótkim rękawem. Pierwszego dnia miała na sobie podobno nadal ten sam makijaż, co dzień wcześniej na rozdaniu nagród MTV. Włosy nosi rozpuszczone. Okazuje się bowiem, że zrobiono dla niej wyjątek i nie musiała odczepiać swoich sztucznych włosów. Władze więzienia stwierdziły, że dopuszczają przedłużenia jeśli są "dobrze przymocowane". Paris spełniła te wymagania i pozwolono jej je zostawić.
Jak na razie nie weszła jeszcze w interakcję z pozostałymi więźniarkami. Na razie widuje je tylko przez szybę. Nietrudno się domyślić, że Paris nie jest szczęśliwa. Źródła donoszą, że nie płacze, jest po prostu bardzo cicha.
Paris znajduje sie w celi o wymiarach 4 na 2,5 metra, w której znajduje się jedno łóżko, miednica i dwa okienka - jedno w drzwiach, a drugie wychodzące na zewnątrz. Widać z niego pozostałe budynki więzienne.
Ciekawe co będzie robiła jak wyjdzie z więzienia... Myślicie, że to coś zmieni w jej zachowaniu, czy nadal będzie się zachowywać jak rozkapryszona dziedziczka?
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 585 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-06-06, 11:52
dajcie spokoj daje glowe ze ja wypuszcza za tydzien bo... bo bedzie sie super grzecznie sprawowala
wymysla cos co w przypadku normalnego czlowieka bez kasy nie moglo by zaistniec
a ona wyjdzie bo tatus oplaci kogo trzeba i bedzie udzielac wywiadow o tym jak jej ciezko bylo strach myslec moze nawet ksiazke napisze
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Jest w pace ale i tak ma taryfę ulgową bo nie będzie miała styczności z innymi więźniarkami.
to akurat zrozumiałe... tak jak tam pisali to są specjalnie oddzielone cele dla polityków i sławnych osób. Z tym się zgadzam, że osoby sławne nie powinny siedzieć razem z pozostałymi więźniami, powinny mieć takie same warunki - owszem- ale jednak cele osobne
tak jak tam pisali to są specjalnie oddzielone cele dla polityków i sławnych osób. Z tym się zgadzam, że osoby sławne nie powinny siedzieć razem z pozostałymi więźniami, powinny mieć takie same warunki - owszem- ale jednak cele osobne
a to dlatego, bo te sławne osoby raczej nie idą do więzienia bo kogoś zabiły i raczej nie popełniają jakichś wielkich przestępstw. A poza tym, jakby taka Paris siedziała razem z innymi więźniarkami to faktycznie mogłaby z tego więzienia już nie wyjść w całości... Bo przecież z tej zazdrości to mogłyby ją poćwiartować
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2037 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-07, 17:33
Cytat:
W więzieniu przesiedziała tylko 3 dni!
Plotki krążące od wczoraj potwierdziły się. Paris Hilton wyszła z więzienia dzisiaj rano (czasu amerykańskiego, czyli przed chwilą).
Odbyła się już konferencja prasowa, na której biuro szeryfa wyjaśniło, że powodem wcześniejszego zwolnienia są problemy zdrowotne Paris. Steve Withmore, szef biura powiedział, że Paris pozostanie pod ich nadzorem. W tym celu założona została jej specjalna bransoletka na kostce.
czyli do przewidzenia to było
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 416 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-06-08, 10:47
Ten "zły stan zdrowia" kojarzy mi się z naszym polskim Lepperem, który z tego powodu najczęściej nie może pojawić się w sądzie...
Ja już dawno przestałam wierzyć w sprawiedliwość...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum