Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 418 dni temu Posty: 4064 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 14:46 Palette Color XXL
Wczoraj kupiłam sobie farbę Palette "Mroźny blond". (Pierwszy raz będę robić domowym sposobem). Jakie macie doświadczenia z farbami tej firmy? Ja słyszałam dużo niepochlebnych opinii na jej temat. Niszczy włosy i farba się spłukuje po paru myciach,aaa i wiele osób ma alergie na związki zawarte w tych farbach.
sch_xxl_r43.gif Planuję ten
Plik ściągnięto 176 raz(y) 8,95 KB
sch_xxl_10.gif To jest ten kolor, który kupiłam
Plik ściągnięto 176 raz(y) 8,83 KB
Opis zdjecia: To jest gama kolorów które mnie interesują
Plik ściągnięto 4 raz(y) 89,31 KB
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 419 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 14:55
ja miałam szamponetkę z tych XXL, bo jakoś nie chce niszczyć włosów farbami i w saszetce strasznie mało tego szamponu było, nawet na moje króciutkie włosy wydawało mi się za mało, więc jak ktoś ma długie, to musiałby conajmniej ze 3 mieć ale uczulenia żadnego nie miałam, pachnie też dosyć przyjemnie
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 15:08
ja miałam któryś z tych czerwonych, zdaje się że ostatni z tych 6 na zdjęciu no i na moich ciemnych włosach nie było za bardzo nic widać, jedynie w świetle jakaś poświata czerwonawa była
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 15:12
jak masz jasne włosy, to powinno złapać ja bym musiała rozjaśniać itd. za dużo roboty, a musze co miesiąc się obcinać, więc szybko bym ścięła ten kolor, szkoda zachodu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 439 dni temu Posty: 4369
Profil:
Wysłany: 2008-01-23, 15:17
Jewel, nie chcesz juz blondu czy to tylko chwilowe?
ja tez slyszalam kiedys, ze palette niszczy wlosy ale co tak na prawde im nie szkodzi
ja kiedys farbowalam blondami z tej firmy i oddychac nie moglam...tak intensywny "zapach" miala...
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Jewel ja farbuję włosy tą farbą jak tylko wyszła ta seria.I jestem bardzo zadowolona,to najlepsza z wszystkich dostępnych i wypróbowanych przeze mnie farb.Sądzę że będziesz zadowolona:)
pozdrawiam
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 600 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-01-24, 07:29
Ja używam palette color XXl light's czyli do pasemek w kolorze bardzo ostrej czerwieni z rozjaśniaczem efekt ....jak zobaczyłam sie w lustrze to mnie zatkało w życiu mi jesszcze taki hardcore nie wyszedł na łbie jaki chciałam a ta farba przeszła moje najśmielsze oczekiwania :mrgreen:kolor mocny wyrazisty i bardzo żucający się w oczy , niestety jak w przypadku każdej czerwieni stosunkowo szybko się spiera ale z tej serii mam jeszcze czarny na głowie to mam go do tej pory i ani drgnął (a farbowałam w listopadzie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum