Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 223 dni temu Posty: 338 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-25, 11:41
hm.. slysze pozytywne opinie na temat tej farby.. ja juz o maly wlos nie kupilam ktoregos razu..(czerwien).
W palette bardzo podobaja mi sie kolory i to ajk sie 3maja na wlosach. Wieeeki temu robilam szamponetkami czekoladke i super wychodzilo, dlugo sie 3malo.
Potem farba na czerwien i tutaj niestety.. moje wlosy staly sie suche i lamliwe..a pzede wszystkim sztywne.
Moze ta nowa seria jest ulepszona ale na moich wlosach Palette sie do tej pory nie sprawdzalo:((( a szkoda bo kolory pieknie maja.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 399 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 15:43
Zrobiłam tym kolorem Mroźna zima włosy i wyszły mi koniakowe. W sumie podoba mi się bo zejdę do takiego koloru. Kolor ni jak się ima do koloru na pudełku.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 271 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 15:47
Jewel napisał/a:
Zrobiłam tym kolorem Mroźna zima włosy i wyszły mi koniakowe. W sumie podoba mi się bo zejdę do takiego koloru. Kolor ni jak się ima do koloru na pudełku
a na pudelku jest kolor blond a Ty przed farbowaniem mialas jaki kolor
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 74 dni temu Posty: 219 Skąd: Olsztyn
Profil: Włosy: obecnie czarne:)
Stan: panna
Partner: Jedyny w swoim rodzaju... :)
Wysłany: 2008-05-30, 22:19
POMOCY.......
Pomalowalam wlosy szamponem koloryzujacym... Czarny z granatowym odcieniem.. I niby wszystko pieknie... ALE NIE MOGE POZBYC SIE PLAM PO FARBIE NA CZOLE:((
Zaden krem czy szampon nie pomagaja...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-30, 22:57
Mirabelka__22 napisał/a:
Zaden krem czy szampon nie pomagaja...
spróbuj popiołem od papierosa, weź na watkę i powinno to pomóc
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum