Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 427 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-01-19, 20:43
Tatiana napisał/a:
a u mnie to roznie ostatnio moj men cos sie slabo staral bo orgazmu nie mialam oczywiscie jestem z nijm szczera i po sex mowie mu ze sie nie spisal albo cos...
Anusku, też tak słyszałam, ale na ile to prawda?? Bo jak dla mnie mój zawsze ma:) Ja w każdym razie nie udaję, bo seks nie jest po to, żeby stresować, ale relaksować, nawet jak czasem jest gorszy to zawsze z osobą, którą się kocha i to dla mnie jest najważniejsze.
Informacje: Dołączyła 377 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-20, 04:33
Shamatu napisał/a:
Tatiana napisał/a:
a u mnie to roznie ostatnio moj men cos sie slabo staral bo orgazmu nie mialam oczywiscie jestem z nijm szczera i po sex mowie mu ze sie nie spisal albo cos...
Współczuję mu... :p
No wlasnie jak on to przyjmuje!
Ja nie umiem oddzielic zycia zawodowego od prywatnego a co za tym idzie lozkowego i tu jest moj problem dlatego nie mam tez ostatnio orgazmu bo coraz czesciej sie klocimy o blachostki.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 427 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-01-20, 08:19
Ninka napisał/a:
Ja nie umiem oddzielic zycia zawodowego od prywatnego a co za tym idzie lozkowego
Mam identycznie..czasem potrafią mnie rozproszyć jakieś błahostki.
Z tym, że jak nie mam orgazmu to nie muszę mówić K., że się nie spisał czy jakieś tam.. On sam to widzi i albo po prostu pyta albo próbujemy znowu
Nie zdarzyło mu się jeszcze popełnić "łóżkowego nietaktu" i ja też jestem od tego daleka
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 14:59
na odwrot orgazm nie zawsze oznacza wytrysk...ale zeby tak było to trzeba długo jakies tam miesnie cwiczyc albo facet musi przezyc tego samego dnia z 7 orgazmow coby mu amunicji zabrakło hyhyhy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum