Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 471 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-10-24, 20:24
Nie ma na to reguły. Powiem tylko tak trening czyni mistrza. Może najpierw sama popróbuj masturbując się, wyczuj co Cię naprawdę kręci, a potem powiedz o tym partnerowi
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 506 dni temu Posty: 33
Profil:
Wysłany: 2007-11-09, 21:32 Re: ORGAZMY
[quote="Madae"] Jak to jest u was dziewczynki /quote]
hmm ... powiem szczerze miałam stosunkek z 7chłopakami ..
Orgazm (pochwowy) u mnie zależy u mnie od tego czy chłopak ma czym się pochwalić czy nie.
Jeśli ma dużego penisa łatwiej się podniecam. A co do orgamu lechtaczkowego .. mam jednak czesciej ten pochwowy .. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale chciałabym czasem mieć orgazm łechtaczkowy .. przy minetce nie wiwme .. ale nie zawsze umiem sie podniecic przy minecie ..
Informacje: Dołączyła 588 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-17, 08:33
chocolate napisał/a:
NudnaBaba, bo sie juz pogubilam:D z tych wszytski to rozrozniam tylko lechtaczkowy, pochwowy i nocny:) a przeciez orgazm to orgazm:D
wszystko zalezy od tego jak go dostajesz czy pobudzając np tylko łechtaczkę, tylko sciany pochwy, czy np trwa 2-5 minut prawie bez przerwy i takimi falami nachodzi( wielokrotny ), czy dostajesz go w ogole sie nie dotykajac tylko wyobrazajac sobie cos, albo np wystarczyło tylko spojrzenie na jakiegos gostka i cie dopadł z zaskoczenia ( oczywiscie orgazm - nie gostek )
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 374 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-01-06, 18:00
Na poczatku zwiazku, kiedy jeszcze bylam przed pierwszym razem, moj kot z uwagi na moje obawy dostarczal mi przyjemnosci tylko w okolicach łechtaczki... było super. Po naszym pierwszym razie ( a raczej moim, bo kot nie byl prawiczkiem) tak sie rozochocilam ze teraz mam same pochwowe i nawet ciezko jest mi dostac ten lechatczkowy... chyba dlatego ze pochwowy jest silniejszy i sprawia o wiele wiecej przyjemnosci
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 375 dni temu Posty: 33
Profil:
Wysłany: 2008-01-07, 09:59
Czy mogłybście opisać przeżycia przy orgazmie sutkowym?Ja uwielbiam gdy moje piersi są otoczone pieszczotami na wszelkie sposoby,i kocham to ale nigdy nie przeżyłam orgazmu z samego dotykania sutków.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 569 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-19, 15:26
a u mnie to roznie ostatnio moj men cos sie slabo staral bo orgazmu nie mialam oczywiscie jestem z nijm szczera i po sex mowie mu ze sie nie spisal albo cos...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum