Informacje: Dołączyła 552 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-17, 22:15
oj pochwowy to ciezko jest sobie zafundowac a szkoda bo jest fajowy od patrzenia tez miałam ale myslałam ze on do jakichs innych sie zalicza sutkowy mimo moich usilnych staran na razie poza zasiegiem hyhyhy a reszte to ktos mi przetłumaczyc z polskiego na nasze musi to bede wiedziała czy miałam hyba bede hahahaha
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 420 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-17, 22:42
A jak je rozroznic, tzn lechtaczkowy to napewno, areszte? mialscie to napiszcie cyzm sie roznia.. milutko.. hmm mi sie robi jak on mi tak szepce do ucha po niemecku ha uwielbiam to
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 420 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-17, 22:51
no nie wiem.. sa rozne stopnie nasilenia podobno i takie tam.. troche to moze lapie, ale to straszne jest!taka ilosc! ale jedno tzra powiedziec, po prostu suuuper nie wazne jaki :d
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 550 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-17, 22:53
Agulllka napisał/a:
no nie wiem.. sa rozne stopnie nasilenia podobno i takie tam.. troche to moze lapie, ale to straszne jest!taka ilosc! ale jedno tzra powiedziec, po prostu suuuper nie wazne jaki :d
O właśnie
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie miałam jeszcze orgazmu. Troche mi z tego powodu przykro, wczesniej nie zwracalam na to uwagi bi bylam bardzo zakochana. Teraz sie zastanawiam czy czegos nie straciłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum