Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-11-26, 13:39
Melodia19, przeczytaj cały watek może coś ci sie nasunie ..... a jesli myślisz że za szybko dochodzi to niech spróbuje cie doprowadzić do orgazmu łechtaczkowego językiem jeszcze w czasie gry wstępnej ..... i nie martw sie większość kobiet właśnie taki orgazm przezywa i sa zadowolone bo pochwowego trzeba sie nauczyć .....
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 167 dni temu Posty: 168
Profil: Imię: ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-06, 13:43
oj ja Ci powiem ze to raczej nie od tego zalezy.
Ja i moj chlopak zawsze zanim sie kochamy bawimy sie i to czasem nawet dosyc długo i z orgazmem u mnie ciezko było .
a mi wlasnie to pomaga bo jak krotko sie kochamy to nie mam orgazmu a jak pobawi sie i wklada mi paluszki i rusza tam nimi szybko to pozniej od razu sie kochamy i wtedy mam orgazm
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 53 dni temu Posty: 168 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: P.
Wysłany: 2008-12-29, 12:59
Ja nie wiem dlaczego ale.... na poczatku bylo wszystko super od czasu do czasu dostawalam orgazmu lechtaczkowego i nie wiem dlaczego ale od 2 tygodni nie moge.... nie potorafie.... na poczatk jest ok a potem ... czuje tylko dotyk bez zadnych wrazen..... Ktoras miala/ma podobnie? Macie jakies pomysly? Moze "cos" mi sie stalo?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 118 dni temu Posty: 140 Skąd: z końca tęczy...
Profil: Imię: GRZESZNICA
Wysłany: 2008-12-29, 17:59
Melodia19, BEJB nasz organizm to nie maszyna... moze po prostu jestes przemeczona... i juz organizm inaczej reaguje... moze wiecej steru w zyciu...wiele moze byc powodow... ja tez tak mialam kolo 2 tyg to trwalo... jednak mielo:) I JUPI:D
_________________ Oh...I’ve had it up to here!
The moment that I step outside
So many reasons
For me to run and hide
I can’t do the little things I hold so dear
’Cause it’s all those little things
That I fear
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum