przyznam ze podnieca mnie bardzo kiedy W piesci moje piersi ale orgazmu nie mialam takiego....;/
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 115 dni temu Posty: 1304 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-01, 14:20
WweronikaA, no włąśnie !! Ja też chę mieć taki orgazm!!
Mi też sie podoba ja D. pieści moje piersi, a w szczególności sutki ale kurcze trudne z rego orgazmu dostać, tak myślę, ale będę próbować!!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 65 dni temu Posty: 34 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 167cm
Włosy: odcienie czerwieni
Wysłany: 2008-11-06, 15:41
Zgadzam się z przedmówczynią jest to niesamowite, szczególnie jak facet ma sprawne ręcę bądź język orgazm sutkowy dość często mam, tak samo łechtaczkowy, niestety gorzej z pochwowym
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 144 dni temu Posty: 427 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-07, 03:34
Szau napisał/a:
Zgadzam się z przedmówczynią jest to niesamowite, szczególnie jak facet ma sprawne ręcę bądź język orgazm sutkowy dość często mam, tak samo łechtaczkowy, niestety gorzej z pochwowym
Ale naraz sutkowy plus łechtaczkowy po prostu cud miód!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 110 dni temu Posty: 270 Skąd: Z domq
Profil: Włosy: Czarne
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-07, 10:31
hmm dziewyczyny ja nie wiem dokladnie jak to jest.. nie wiem czy to jest orgazm czy nie... jest mi przyjemnie czasami bardzo no ale nie do przesady...nie wiem jak to z tym u mnie:/nigdy nie wiem czy to TO czy nie
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-07, 12:57
a moze byc tak ze np przezywam ten orgazm tylko nie wywiera to na mnie takiego wrazenia? po prostu jest bardzo przyjemnie? sama nie wiem...to co musze zrobic zeby to przezyc?
moze byc tak ze np przezywam ten orgazm tylko nie wywiera to na mnie takiego wrazenia? po prostu jest bardzo przyjemnie?
nie. też mam często tak, że jest mi b. przyjemnie, ale jednak co orgazm, to orgazm
Melodia19 napisał/a:
to co musze zrobic zeby to przezyc?
poznać swoje ciało. to przede wszystkim. możesz zacząć od masturbacji. albo poprosić chłopaka, żeby popieścił np. Twoją łechtaczkę. i bądź cierpliwa. nie myśl tylko o jednym: czy to już, czy jeszcze nie? jak nadejdzie, będziesz wiedzieć
siemka jestem tu nowa i mam maly problem moze wyda sie smieszny ale po orgazmie analnym strasznie mnie cisnie i boje sie zebym nie zrobila tego podczas gdy penis mojego partnera jest w odbycie. Czy wy tez tak macie
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-26, 10:25
Dziewczyny mam problem... bo ja jeszcze nigdy chyba nie dostalam orgazmu:/ nie wiem co ze mna nie tak. jest mi przyjemnie no ale nie do przesady...facet juz dochodzi a ja nic... tylko zwykla przyjemnosc ...nie wiem moze za szybko on dochodzi i dlatego nie moge sie rozkrecic... nie wiem:/:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum