Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 142 dni temu Posty: 423 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-09-04, 07:34
Ja nie miałam jeszcze nigdy orgazmu. Potrafię się podniecic do jakiegoś momentu, a potem szybko wszystko znika i jak kontunujemy to zaczynam odczuwac ból. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-04, 10:31
zaniepokojona napisał/a:
Ja nie miałam jeszcze nigdy orgazmu. Potrafię się podniecic do jakiegoś momentu, a potem szybko wszystko znika i jak kontunujemy to zaczynam odczuwac ból. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje.
jakbym czytała o sobie ..... co do bólu to zauważyłam że jest on gdy trwa to zadługo albo na siłę próbuję się podniecić (czyli mimo że podniecenie mi opada to nadal kontynujemy pieszczoty) by uniknac bólu staramy się nie przeciagać tego jesli mi podniecenie opada to dajemy mi odpocząc z pół godzinki czasem do nastepnego dnia by ... to chyba jedyne rozwiazanie ....
Wysłany: 2008-09-04, 20:01
fajna babka napisał/a:
co do bólu to zauważyłam że jest on gdy trwa to zadługo albo na siłę próbuję się podniecić (czyli mimo że podniecenie mi opada to nadal kontynujemy pieszczoty)
Mam dokładnie to samo, tylko nie wiem czym to może byc spowodowane
fajna babka napisał/a:
dajemy mi odpocząc z pół godzinki czasem do nastepnego dnia by ... to chyba jedyne rozwiazanie ....
Szczerze powiem, że nie mam potem ochoty na pieszczoty. Przeważnie zaraz po zastanawiam się dlaczego odczuwam ból, bo to nie jest chyba normalne!
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 11:53
zaniepokojona, wiesz gadałm kiedyś o tym z koleżnką i ona mówiła ze przestało ja boleć jak dziecko urodziała a do tej pory bolało a lekarz stwierdził kiedys jak mu o tym powiedziałą że ma za silne miesnie i za bardzo je spina .... wiec chyba to noramlne ....zastanwaiam sie czy nie połaczyc tego z tym że bardzo chce przezyć orgazm i spinam miesnie w środku .... z ochotą na dalsze pieszczoty to zalezy jak bardzo boli ....
Wysłany: 2008-09-05, 19:44
Hm... Na dziecko to jeszcze trochę za wcześnie, a co do mięśni to możliwe. Wrzucę na pełen luz i zobaczę jak będzie. Może jak przestanę myślec o orgaźmie i o bólu to przejdzie
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-05, 20:22
zaniepokojona napisał/a:
Może jak przestanę myślec o orgaźmie i o bólu to przejdzie
i mozę orgazm sie pojawi ponoć jak sie wrzuci na luz to tak jest .... pamietam jak kiedyś (dawno temu) udało mi sie przy deklaracji wrzucenia na luz przeżyć łechtaczkowy ale nie było to w moim przypadku łatwe i eks musiał użyć podstepu
Wysłany: 2008-09-07, 21:09
No i zaczęłam próbowac. Nie myślę o niczym, cieszę się chwilą, puszczam wodze fantazji i niczym się nie przejmuję. Przestałam też myślec o orgaźmie i nic z tego. Fajnie jest do pewnego momentu, a potem nadchodzi większe podniecenie i ból. Próbowałam o nim zapomniec i kontynuowac pieszczoty, ale nic z tego
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 91 dni temu Posty: 39 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Miya
Wzrost: 170
Włosy: kolorowe
Wysłany: 2008-09-09, 19:25
Ja tez czasami odczuwam ból... Ale jak sobie odpuc\szczę na kilka dni to nie boli...
A co do orgazmów... Tylko łechtaczkowy a raz chyba ten pochwowy...
Żeby dojśc to trzeba miec odpowiedniego partnera ktory wie co i jak :! Trzeba wiedziec jak kobiecie dogodzić, co lubi a czego nie, co ja podnieca a co peszy. bez tego ani rusz i kobieta bedize niezadowolona
Alisekai , no tak masz racje. Teraz do tej sytuacji podstaw dwóch facetów. Jeden uzdolniony doświadczony i specjalista który sie na tym zna , no i drugi amator, ciamajda który robi by jemu było dobrze. Który z nich zrobi by tobie było najlepiej i to przez dłuższy okres czasu niż 5 min
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 79 dni temu Posty: 937 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-18, 10:40
Pewnie że ten pierwszy. Muszę powiedzieć jednak, że nie zawsze doświadczenie świadczy o zdolności doprowadzania kobiety do orgazmu. Podam własny przykład. Mój ex nie potrafił doprowadzić mnie do orgazmu poprzez minetkę czy palcówkę, a doświadczony był bardzo. Natomiast mój obecny mężczyzna był prawiczkiem, ale "obkutym teoretycznie". Udało mu się rozłożyć mnie jednym palcem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum