tez zazwyczaj łechtaczkowy.. pochwowy.. no rzadko ale widze że nie tylko u mnie
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 384 dni temu Posty: 334 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-14, 13:29
JOVITA napisał/a:
lechtaczkowy orgazm - bez problemu , natomiast z tym pochwowym jest trudniej , jak zauwazylam to zalezy od wielkosci penisa..
ja dostalam ''orgazmu'' gdy moj facet mnie calowal po szyji i w ucho.. ssssuperrr bylo
JOWITA ile masz lat jesli moge spytać???
ja łechtaczkowy też osiągam bez problemu.
co do pochwowego, to na początku nic a nic, ale teraz od kilku miesięcy to w zasadzie podczas każdego stosunku go osiągam, bo zawsze pod koniec jestem na górze, lub na plecach i oplatam nogami mojego męża...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 520 dni temu Posty: 4977 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-10-15, 08:10
klaudia20 napisał/a:
JOWITA ile masz lat jesli moge spytać???
nie ma juz jej na forum, jest z twojego roku.
klaudia20 napisał/a:
co do pochwowego, to na początku nic a nic, ale teraz od kilku miesięcy to w zasadzie podczas każdego stosunku go osiągam, bo zawsze pod koniec jestem na górze, lub na plecach i oplatam nogami mojego męża...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 368 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-10-15, 11:59
Zgadzam sie kludio, ja tez takiego nie lubie .. A co do innych.. to w tym alowaniu po plecach , ramionach, szyi cos jest tez bardzo przyjemne :)ale .. do wszystkiego trzeba odpowiedniego faceta
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 384 dni temu Posty: 334 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-15, 12:05
Agulllka napisał/a:
Zgadzam sie kludio, ja tez takiego nie lubie .. A co do innych.. to w tym alowaniu po plecach , ramionach, szyi cos jest tez bardzo przyjemne :)ale .. do wszystkiego trzeba odpowiedniego faceta
Wysłany: 2007-10-15, 12:17
a oni sa tacy beznadziejnie prosci na nas istnieja miliony sposobow, a z imi to latwo dla nich pobudzenie kobiety to moze byc wyzwanie, a dla nas.. hmm latwizna :Dja uwielbiam doprowadzac go doszalu.. ech.. a wszystko to moze byc tk latwo zmarnowane.. moze tak latwo przepasc..
Wysłany: 2007-10-15, 12:25
No fakt, to im sie podoba w prawdzie ja ni moge za duzo mowic.. mialam tylko albo az 2 facetow.. ale nauczylam sie duzo a mnie tez nakreca to jak widze jak on pragnie
Wysłany: 2007-10-15, 12:48
A ja teraz mam faceta.. o ktorym myslalam ze bedzie na zawsze, ale jeszcze wszystko sie moze stac.. juz odwazylam sie z nim.. ale mam ciagle obawy bo on zdecydowanie wieksze doswiadczenie niz ja.. to mnie strasznie oniesmiel..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum