Rejestracja Zaloguj  

Chat [4] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
ORGAZMY
Autor Wiadomość
earlybright7224 

Informacje:
Dołączyła 259 dni temu

Profil:
Imię: Patrycja Helene
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: w związku ;***
Partner: Patrik <3
Wysłany: 2008-02-01, 22:06   

no wlasnie :D musze przestac myslec:D i dac sie caaaaalkowicie poniesc :)

REKLAMA

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 22:06   

Shamatu napisał/a:
a zdarzyło Wam się płakać po orgazmie??

Tak :) Kilka razy :) Jak Piotrek za pierwszym razem to zobaczył, to się przeraził, myślał, że coś mnie boli albo zrobił mi krzywdę czy coś... Ale jak zobaczył, że się uśmiecham, to mi uwierzył, że to z radości :) Teraz już się tak nie dziwi ;-)

earlybright7224 

Informacje:
Dołączyła 259 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 22:09   

mi sie jeszcze nie zdarzylo plakac po orgazmie :D ale pewnie musi to byc fajne uczucie :D

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 680 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin

Wysłany: 2008-02-01, 22:16   

nigdy nie płakałam. ale to dlatego, że ja taki niewrażliwiec jestem ;-)

earlybright7224 

Informacje:
Dołączyła 259 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 22:20   

to, ze nie plakalas to nie oznacza, ze jestes niewrazliwa :) ja jestem osoba bardzo wrazliwa, a po orgazmie nie plakalam :)

anusek 

Informacje:
Dołączyła 324 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 22:41   

nie płakałam bo mi to sie zawsze spac chce :-P

Shamatu 

Informacje:
Dołączyła 338 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 23:25   

Mi też się spać za zwyczaj chce...chociaż...ostatnio zrobiłam się gadatliwa :-) Dziś zachciało mi się płakać, w sumie K. nawet nic nie zauważył bo tak chciałam :-P Fajne uczucie :mrgreen:

earlybright7224 

Informacje:
Dołączyła 259 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 11:13   

Mi tez najczesciej albo chce sie spac, albo gadam jak najeta :P z tym, ze moj ukochany zawsze jest tak zmeczony, ze nie mecze go dluzej i poprostu kladziemy sie spac ;]

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 374 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-02, 13:16   

A mi się raz zdarzyło płakać po orazmie, ale nie wiadomo dlaczego raczej smutno mi było. Hmmm. Może taki dzień?

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 289 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 14:57   

Nymphadora napisał/a:
Shamatu napisał/a:
a zdarzyło Wam się płakać po orgazmie??

Tak :) Kilka razy :) Jak Piotrek za pierwszym razem to zobaczył, to się przeraził, myślał, że coś mnie boli albo zrobił mi krzywdę czy coś... Ale jak zobaczył, że się uśmiecham, to mi uwierzył, że to z radości :) Teraz już się tak nie dziwi ;-)

Dokladnie tez tak mialam!Ale to bylo kiedys?Teraz juz chyba nie mam tych "motylkow w brzuchu"?I juz NIE tak przezywam ten orgazm <bezradny>

mysza190707

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 16:32   

A ja miałam i zgadzam się ze na łechtaczkowy trzeba trochę poczekac ale ooooooo warto :) za każdym razem jak się kocham ze swoim chłopakiem to czekam na niego raz jest raz nie ma i juz :)

antosia 
carmeline

Informacje:
Dołączyła 253 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 16:45   

Witajcie....postanowilam napisac o tym co ostatnio przezylam i sama nie wiem czy to był orgazm:

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (łechtaczkowy zawsze osiagam)ale sporobawalismy sexu analnego...i za 3 razem dopiero odczuwalam ogromną przyjemność po kilku minutach (jak wchodził we mnie głęboko i szybko)....nagle zaczeły mi drżeć mięśnie twarzy i rąk (nie było widać tego na zewnątrz ale czułam w środku)moja twarz była tak spięta,że nie mogłam nic powiedzieć nawet usta miałam zwężone w taki dzióbek...zaczynały mi dreć też nogi ale mój dostał juz orgazmu..a po tym wszystkim ciekły mi cały czas łzy...i tak jeszcze z 10 minut miałam spieta twarz po ty wszystkim i tak drżałam (jednak nie odczułam niczego w środku-żadnych spietych mięśni w odbycie ani nic takiego)...podobno jak ma sie orgazm analny to wszystko się spina w środku...hm czy ja osiągnęłam stan przed orgazmem?czy to był właśnie orgazm?(bo jeśli tak to inaczej sobie to wyobrażałam)jak wy to odczuwacie? a stan przed orgazmem pochwowym czy analnym jakbyście to opisały???było cudownie ale nie miałam momentu nagłego spięcia całego ciała(tak jak pisałam: ręce i twarz oraz początek nóg) nie było krzyku z wrażenia....

madzia 

Informacje:
Dołączyła 520 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-02-03, 16:52   

antosia napisał/a:
podobno jak ma sie orgazm analny to wszystko się spina w środku
a skad to wiesz bo piszesz podobno...ja mam wrecz przeciwnie. wszystko sie rozluznia i temu rodzajowi orgazmu, lechtaczkowy czy pochwowy nie dorasta do pięt ... 8-)
wiesz...nikt ci tu nie opisze jak wyglada jego orgazm...bo chyba sie nie da opisac, trzeba przezyc ;-) zobaczysz przy nastepnych zblizeniach jak bedzie reagowal Twoj organizm i sama odroznisz czy byl czy "prawie" byl ;-)
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-02-03, 18:16, w całości zmieniany 3 razy  

Madae 

Informacje:
Dołączyła 500 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 16:55   

ahhh jesli to był orgazm analny to Ci zazdroszcze :D piszesz ze wchodził głeboko i szybko :) bardzo mozliwe ze podrazniał Twoj punkt G ktorego mozna dosiegnąc własnie poprzez sex analny lub rozne wygibasy przy sexie tradycyjnym :D mowi sie ze orgazm wywołany pobudzaniem punktu G jest o wiele silniejszy i trwa dłuzej niz normalny.
Co do spinania miesni to nie prawda :) kazdy przezywa orgazm na swój własny sposób :) u niektorych wszystkie miesnie napinaja sie i rozluznieja niezaleznie od woli kobiety, inne robia sie jak flak :P , jeszcze inne traca chwilowo wzrok lub dostaja dreszczy :) kazda z nas jest inna i kazda przezywa orgazm na swoj własny sposób :)

antosia 
carmeline

Informacje:
Dołączyła 253 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 16:57   

rozumiem ale jak masz ty przed osiagnięciem?spina ci sie wszystko, drży twarz ,że nic nie możesz powiedzieć???ja nie przezylam nigdy czegoś takiego...po tym wszystkim dalej byłam taka spieta..!..ja dopiero poznaje czym jest ta owa przyjemność...wiec raczej byłam zdziwiona ze analny seks moze cos takiego wyzwolic jak drżenie mięśni twarzy...ale macie taki stan nagłego spięcia i rozluźnienia???bo ja miałam cały czas spięte wszystko...chyba dopiero po 10 minutach zaczeło mi sie rozluźniac wszystko...nie wiem czy to był stan przed....

do koleżanki postu wyżej : no własnie ja nie wiem czy to był orgazm...bo ciagle byłam spięta i drżałam...mój uważa że to nie był orgazm...podobno ma sie ochotę podczas orgazmu krzyczeć..wiem jak wygląda łechtaczkowy (wiem ze pochwowy i analny sa dwa razy silniejsze)ale mniej więcej sobie wyobrażam...więc chyba byłam przed....sama nie wiem...bo tak czułabym takie nie wiem dreszcze i bóg wie co wewnątrz-takie prądy jak przy łechtaczkowym...tyle ,że silniejsze...
Ostatnio zmieniony przez antosia 2008-02-03, 17:02, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu