Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 270 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-21, 13:51
Nigdy nie miałałam żadnej operacji.
Mam zresztą alergię na szpitale.
Kiedy kogoś odwiedzam włosy mi stoją na całym ciele i jestem blada jak trup.
Byłam raz w szpitalu jak miałam 2 latka.
Był to dla mnie taki szok,że pamiętam szczegóły do tej pory.
Mało kto w to wierzył, dopiero kiedy zaczęłam rodzicom opowiadać co pamiętam zorientowali się,że w istocie to prawda, ponieważ wszystko się zgadza.
Dorotea w szpitalu? Jeśli to kiedyś nastąpi znajomi mówią,że "padnę trupem" w pierwszym dniu
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 275 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-21, 14:35
Ja tylko jak miałam 6 lat to zachorowałam na zapalenia opon mózgowych i szpitali też nie wszpominam za dobrze. Nie dość, że miałam strasznie bolesna punkcję (w kręgosłup- rdzień kręgowy wbija się igłe i pobiera płyn) po której przez ileśtam godzin musiałam leżeć na płaskim i się nie ruszać (miałam ja 2 razy) to jeszcze jeb**ięta pielęgniarka nie chciała przynieść mi w nocy nocniczka chociaż darłam się całą noc (a ruszyć się nie mogłam zbyt) i w końcu zsikałam się w majtki Po 3h ona przyszła (już wszystko praktycznie na mnie wyschło) i zaczęła mnie opierdzielać, że nie jestem księżniczką tutaj i że pobudziłam wszystkie dzieci w szpitalu (1- jak robili mi wieczorem ta punkcję a teraz 2- jak chciało mi się siku) i że jestem rozpieszczoną gówniarą bo ona też chce spać a teraz musi mnie przebierać bo nasikałam w majtki jej na złość...
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 144 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-22, 09:47
Jeśli chodzio o mnie to miałam 3 razy robioną resekcję Rozcinali mi dziąsło nad zębami skalpelem, brali taki mały młotek i dłuto i z kości szczęki usuwali torebki ropne
To jest poprostu maskara!!! Po każdym zabiegu byłam na lekach uspokajających przez 2 dni, niewspominając o przeciwbólowych!Cała twarz napuchnięta, w środku fioletowa, a do tego na zęby spadają ci nici którymi mnie szyli, i zamiast je przyciąć ładnie to wygladałam jak Frankensztajn ....brrrrrrrr Nie polecam!
Ja miałam jedną operację, no może dwie. Pierwsza to usuwanie migdałów, na szczęście miałam je usuwane w narkozie, no i teraz miałam chirurgicznie usuwane dolne ósemki. Zabieg z ogłupieniem takim na sali operacyjnej bł przeprowadzony. Mimo iż miałam już narkozę i dość dobrze ją zniosłam, to i tak się nadal jej boję. Ciągle zastanawiam się kiedy wyląduję na wycięcie wyrostka robaczkowego, bo od dzieciństwa boli mnie prawa strona podbrzusza tyle, że lekarze na zespół jelita nadwrażliwego to zwalają.
Ja podziwiam moją mamę, miała kilka operacji i nigdy się ich nie bała
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 534 dni temu Posty: 2055 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-25, 23:14
ja się bałam cięcia i nie wiem czy do tego da sie przyzwyczaić i jeszcze ta "delikatność" pielegniarek przy wkluciach, boję się, że mogę trafić po raz kolejny na stół. a wydawało mi się, że wycięcie migdałków było straszne. bałam się ściągania szwów po operacjach, choć to bardziej nieprzyjemne niż bolesne
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum