Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 371 dni temu Posty: 7209 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-07-25, 12:34
nie no, już ok...
ostatnio znowu coś tam ją bolało, miała temperaturę i się bała, że znowu będie musiała mieć ten zabieg, a to bardzo bolesne...
ale całe szczęście jest ok
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 349 dni temu Posty: 260
Profil:
Wysłany: 2007-07-31, 13:46 operacja
Głupio mówić ale ma za soba 8 poważnych i kilka malutkich, jakoś tam trzymam się ziemi-bo jestem uparta.
Ale najlepsze to było jak przeszłam śmierć kliniczną i opowiadałm cały zabieg swojej prowadzącej lekarce.Ubaw miałam po pachy bo powiedziałam jej że zakleła jak szewc jak jej odlatywałam a słynie z tego że nie przeklina-wtedy dała wiarę w to co mówiłam.
Profil:
Wysłany: 2007-08-01, 08:40 dziękuję
przyzwyczaiłam się.Kiedyś ustaliłyśmy z moją córcią że ja mam 100 a ona 80 lat i wtedy spotykamy się po to aby odejść.Może to brzmi śmiesznie ale tak mocno siedzi że zawsze mówię o danym słowie.Ja nie łamię danego słowa i jak jest żle to mówię głośno-Dałam słowo i nie mogę złamać-
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 140 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-17, 22:26
ja miałam 1 operację w życiu... jakieś 10 lat temu jak byłam całkiem mała i miałam chyba 5 czy 6 lat. wycinali mi jakiś wyrostek na brzuchu... blizne nad pępkiem po szyciu mam na całe życie, dobrze że jest w miare mała ale niestety jest widoczna
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 231 dni temu Posty: 1070
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: przyszła żona
Partner: S.
Wysłany: 2008-02-18, 22:38
Ja mam bliznę na obojczyku, bo trener złamał mi rękę na treningu i miałam 2 operacje, no ale niektórzy mówią, że świetnie do mnie pasuje, także ja kompleksów z jej powodu nie mam:)
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 10:13
i tak trzymać
matrwienie się takim drobiazgami nie jest fajne
a ile ludzi robi sobie jakieś szkaradne sprawki aby mieć inaczej i wcale nie wyglądają dobrze tylko inaczej
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 140 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-19, 10:23
nie no, nie mam kompleksów z tego powodu... tylko czasem mi wstyd na plaży z blizną sie pokazywać troszke to szpeci, ale daje rade. skoro tak musiało być
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum