Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-25, 16:53
nio, dzisiaj wstąpiłam do apteki i zakupiłam małą buteleczkę. uzyję na końcówki bo tylko końcówki mam zniszczone reszta jest zdrowa. wymieszam z soczkiem z cytrynki, odrobiną nafty i żółtkiem i zobaczymy jakie będą efekty hihi
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 138 dni temu Posty: 31 Skąd: Ck/Ldz
Profil: Imię: Ola
Wzrost: 166
Włosy: czarne :D
Stan: zajeta ;>
Partner: P. :*
Wysłany: 2008-03-05, 22:27
Dobra,namówiłyście mnie
Jutro gnam do apteki po to cudo
Słuchajie,jak to jest z tymi rzęsami?Trzeba to potem jakoś zmywać czy mozna iść spac normalnie?
Mam zamiar używać tego na paznokcie,rzęsy i końcówki wlosów,obawiam się,że gdyybym wyciapała sobie tym całą głowe efekt byłby opłakany,bo moje włosy bardzo szybko się przetłuszczaja <_<
_________________ 'I'll Stay Forever In My Dreams Where You Are Near...'
Olejek rycynowy- polecila mi go kosmetyczka, uzywalam dobry miesiac i....nic. Nic, poza klopotami z lepkoscią mojej poduszki, twarzy i nie rzadko włosów. Za to masc za 2,50 zl - masci z witaminą A- nawilżająca, badz regenerująca( nie wiem dokladnie jak sie nazywa, ale wiem, ze sa rózne jej nazwy, różne marki) dziala super. JEsli chodzi o dzialanie na cere- to dla mnie bomba, ale nie wiem jak zadziala na waszą- bo to akurat jak wiemy zalezy od rodzaju cery itd. Natomast rzeski, brwi- dziala super i wydaje mi sie, ze Wy tez zauwazycie różnice. Ponad to krew nawilżający Dove- ten tez jakos swietnie je uklada. Mozna np rano przed zrobieniem makijazu maznac torche na powieki, rzesy brwi, odczekac troszke i...zrobic makijaz. Sprawdzcie same:)
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-03-16, 09:06
mi ten olejek nie bardzo pomógł. Stosuję raz na tydzień. Na drugi dzień mam super włosy, gładkie błyszczące i nawilżone ale później po myciu znika i dalej mam to samo. Chyba z tego zrezygnuję.
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum