Olejek jest super,na rzesy nakladam go jak jestem w domu.fakt jak chodze z nim po domu to tak smiesznie bo czuje ze go mam,na paznokcie tak samo jesli jestem w domku to nakladam ,problem mam jedynie z wlosami,mam po nim tkuste jak zmieszam z szamponem,i nie wiem jak zrobic zeby dzialal ale zeby klaczki nie byly tluste:(a tak na marginesie to na rzesy i paznokcie dziala, jest super
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 620 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-12, 10:56
Ja na razie paznokcie nim ratuję na rzęsy będę dawać, jak skończy mi się jakiś tusz i będę miała jak go nakładać a na włosy sobie już daruję - bo używam jedwabiu efekty - dopiero zaczęłam więc jeszcze nie widzę
No ja dalam kilka kropel,:( ale tak myslalam ze tak bedzie bo ja mam wlosy proste,grube i bardzo sztywne (na nic nie moge ich pokrecic bo sie nie daja:( no sprobuje kilka malych kropelek jeszcze raz,no a narazie to trzymam wlosy zakrecone w turban a olejek na wloskach
dziewczyny które zaczeły stosować olejek, jak efekty po kilku miesiącach? bo ja zaczełam wczoraj stosować i nie wiem czy jest sens. a co do włosów to nakłada się na nie sam olejek, czy miesza się go z czymś? jak długo trzymamy na włosach?
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 303 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-08, 08:53
Ja już od 2 miesięcy stosuję olejek rycynowy na rzęsy.
Po czasie miałam wrażenie,że stały się gęstsze i mocniejsze.
Ale teraz mimo iż używam nadal mam wrażenie,że sobie to wyobraziłam.
Ale jestem blondynką o jasnym włosach i rzęsach.
Taki włos jest cieniutki i cudów nie ma co oczekiwać.
Nie ma jakiegoś zaskakującego efektu.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
a ja właśnie siedze z taką maską na włosach tylko że ja dodałam jeszcze troche odżywki do włosów wax i mam nadzieje że to nie zaszkodzi. ide zaraz spłukiwać, więc zobaczymy....
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 175 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-17, 08:41
nie stosowałam nigdy
mi fryzjerka poleciła zakupić jedwab do końcówek bo mam zniszczone i się rozdwajają. ogólnie mam włosy w dobrej nawet kondycji, tylko te końcówki...
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum