Kobietki pomocy!!! Mój mąż właśnie wrócił z garażu z niewinną minką i mówi że w trakcie odkurzania autka zepsuł się odkurzacz. Rozkręcił popatrzył i to podobno silnik no i odkurzacz nowy trzeba kupić. Ten co się zepsuł to był Zelmef Elf. Fajny był,mały,poręczny z paskiem na ramię - 7 lat mi służył. Patrzę w necie ale tyle tego że głowa boli. Poradzcie coś sprawdzonego i w miarę niedrogiego bo po ostatnich imprezach troszkę spłukana jestem
No ten mój też ostatnio wył. I tak sobie myślałam że jego dni są już policzone............... Tylko kurczę znów niespodziewany wydatek!Jak ja tego nie lubię!!!!
ja mam odkurzacz Zelmer Jupiter. wygląda jak na zdjęciu. jest bardzo poręczny: lekki, nie robi jakiegoś ogromnego hałasu. fajnie, bo gwarancja na 4 lata, no ale cena....troszkę ponad 600 zł.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-04-08, 12:48
Oj ja chciałabym wiedzieć jak poznać dobry odkurzacz, jak taki wybrać. Wiadomo marka to jedno, ale jak wybrać dobry.
Sama moc o niczym nie świadczy, jak poznać, że będzie dobrze zasysał kurz?
W domu mamy odkurzać firmy niewiadomej ma b. dużo mocy ale co z tego jak tą największą szczotką nie odkurzysz pokoju? Mała tylko daje radę.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum