Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 685 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-25, 15:00
a ja pewnie znowu schudnę trochę, bo mam sesje ale pozniej wroce do domku i do mamcinych obiadkow i znowu przytyje troszke i tak w kolko u mnie....
madziu, gratuluje wytrwalosci i silnej woli - mi zawsze tego brakowalo....
Czy stosujecie jakies herbatki odchudzajace? A moze jakies preparaty?
Ja kiedys pilam herabte Figura ale nie zauwazylam jakiegos specjalnego efektu
Teraz czasem pije zielona jak nie zapomne U mnie dobrze wplywa na przemiane materii
Co do tabletek, to uzywalam Ananas. Nie wiem czy to jeszcze jest w aptekach. Ale moge polecic chcacym zrzucic zbede kilogramy Mi pomog, w co sama nie wierzylam na poczatku.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 685 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-03, 19:43
Ja nie kupuję takich rzeczy, bo w to nie wierzę. Żeby tak naprawdę utrzymać figurę bądź schudnąć nie zrobi się tego od samego picia herbatek. Do tego potrzebna jest dieta + ćwiczenia. CO najwyżej, wierze w to, że niektóre tabletki zabijają uczucie głodu i tyle co mogą zrobić. Ale na pewno nie sprawią , że ktoś od samego picia herbatki schudnie
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-05, 11:38
ja tez tego nie stosuje kiedys probowalam kilku(nastu) rodzai tych tabletek, herbatek, i diet co cuda działac mialy i wszystko to lipa sie okazala zeby utrzymac figure najlepsza jest samokontrola i troszke cwiczen ktore po jakims czasie nawet zaczyna sie lubic
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 518 dni temu Posty: 4970 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-05, 11:50
Jak widac na kazdego inaczej dzialaja
Mi sie wydaje, ze smialo mozna powiedziec ze "wspomagaja" odchudzanie
Wiadomo dieta cwiczenia i silna wola sa potrzebne ale niektore preparaty czy herbaty zmniejszaja glod lub powoduja przeczyszczenie co jest wazne.
polecam grajpfruty, doskonałe na odchudzanie, zrobiłam sobie kiedyś taką dietę, że ograniczyłam węglowodany i jak byłam głodna to je wcinałam - efekt był super
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-13, 12:00
kochana to ty mnie glodnej jeszcze nie widzialas z 6 bym musiala wszamac a jakbym na kawal miesa miala ochote to moglabym sie nimi napchac tak ze ruszac bym sie nie mogla a mieso i tak bym wszedzie widziala i czula swoja droga uwieeeeeelbiam cytrusy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum