Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-05, 16:16
ale mleko ma chyba duzo tluszczu czy nie?
Wysłany: 2008-06-06, 14:01
madzia to zle czy dobrze,ze schudlas?
ja to sie ciesze z kazdego kg mniej,ale ostatnio niby schudlam,ale nic nie iwdac tylko na wadze
Wysłany: 2008-06-06, 14:14
angik1683, ja sie ciesze...tylko boje sie ze to zaraz znow wroci chce powrocic do mojej wagi 57, 58 kg. wiec jeszcze 2 kiloski tylko, ze u kogos moze nie byc widac tych "dwoch" kg. a u mnie zawsze bylo widac jak chudlam wszyscy tak mowili
a schudlam bo jem tylko wase...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Wysłany: 2008-06-06, 14:20
no ja wlasnie zjadlam paluszki czekoladowe milky way
ale musze cos czekoladowego bo mam @ i musze braki magnezu uzupelnic
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-06, 15:08
madzia no to gratuluje i zazdroszcze! mi sie udało 0,5 kg zgubic ale mam takie cholerne problemy zeby schudnąc, normalnie nie ,moge sobie odmówic cos słodkiego i jestem na siebie zła Angik ja tez tak mam musze wpałaszowac cos słodkiego zawsze gdy mam okres tłumacze to brakami magnezu i tym ,ze mnie boli i cos od zycia tez mi sie nalezy!!! A Marcin sam podsuwa mi słodkości, bo sie wtedy mniej złoszcze hehe ( taki sposób na chłopa)
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 318 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-07, 11:34
madzia napisał/a:
angik1683, ja sie ciesze...tylko boje sie ze to zaraz znow wroci chce powrocic do mojej wagi 57, 58 kg. wiec jeszcze 2 kiloski tylko, ze u kogos moze nie byc widac tych "dwoch" kg. a u mnie zawsze bylo widac jak chudlam wszyscy tak mowili
a schudlam bo jem tylko wase...
też jadłam zawsze wase jak sie odchudzałam,fajne kanapeczki można z tego robic
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 305 dni temu Posty: 164
Wysłany: 2008-06-10, 09:08
Donn napisał/a:
i są różne smaki tego chlebka czasem sobie przegryzam ale sie nie odchudzam...traktuje to jak przekąske
Ja Vasy nie lubię. O nieb lepsze jest pieczywko ryżowe. Jem już takie chyba z półtora miesiąca bez masła z chudymi twarogami iwędlinami. i powiem szczerze, że czuję się najedzona i do obiadku mi to starcza.
ja to jak mam ochotę na coś słodkiego to zaraz robię sobie też jakąś słodką lub bajkową chwilę, a za batonikami nie przepadam, to mi w zupełności wystarcza, bo jest syte i słodkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum