aguus, jeśli nie lubisz pić wody niegazowanej to spróbuj do niej wrzucić plaster cytryny, ja tak robię bo mniejszy apetyt mam wtedy, a gazowaną też czasami trzeba - przyspiesza metabolizm Poza tym zrezygnuj z batoników, juz lepiej jakas wodą smakową je zastap jeśli bez słodyczy nie możesz.
aguus, zrezygnuj z batonika
bagietka z pieczywa białego? zastąp czarnym może...
i co jesz na obiad?
unikaj tłuszczy, słodyczy i białego chleba, np nie łącz ziemniaków z sosem . ..
spacer... hm,, a może pobiegaj?
może siłownia? jak się dogadasz z instruktorem to ci doradzi
ooo
ja sie zawsze zastanawiałam czym tu moja słodycze ukochane zastąpić i nie wpadłam na to
ale ja taka mądra jestem a i tak sama jakoś do odchudzania zmusić się nie mogę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-04, 18:54
ale nie za duzo bo zawieraja duzo cukru,nie wszystkie ale wiekszosc z suszonych owocow
ja dzis znalazlam filmik na you tube z 15min zestawem cwiczen,bardzo mi sie tez zestaw spodobal i zaczelam nawet cwiczyc dzis w pracy,nie do konca mialam warunki,ale zdazylam sie trochu spocic i zssapac
A ja już chciałam wziąć sobie garść rodzynek, ale w porę uświadomiłam sobie, że są z winogron, a winogrona zawierają bardzo dużo cukru, więc musiałam zadowolić się łykiem smakowej wody A Wy jak sobie radzicie?
anusek, niektóre wody nie zawierają cukru i mało kaloryczne są W porównaniu do słodkich napoi, od których aż roi się w sklepach to zdrowa alternatywa jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 338 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-05, 11:41
ja jakos nie lubie tych smakowych wod jakos bardzie mi sie pic po nich chce
uwielbiam za to zwykla niegazowana wode mineralna i pije litrami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum