Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
Odchudzanie
Autor Wiadomość
madzia88 

Informacje:
Dołączyła 220 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-13, 15:42   

nom w PL rodzinka tuczy :-D madzia, niejadek ;*

REKLAMA

Ninka 

Informacje:
Dołączyła 139 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-13, 19:28   

Ja sie wzielam za cwiczenia 8-) same diety na mnie nie robia wrazenia bo i tak malo jem :-/ a waleczki (oponki :evil: )po bokach sa :evil:

[ Dodano: 2008-02-13, 19:29 ]
Zapisalabym sie do silowni ale kto z mala zostanie :roll: a jak powiedzialam to swojemu to zaraz mnie zjechal ze nie mam na co kasy wydawac :evil: no i on z mala nie bedzie siadzial tylko dlatego zebym ja sobie poskakala gdzies :roll:

mOtOcYkLiStKa 
Redy to race <3

Informacje:
Dołączyła 91 dni temu

Profil:
Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-18, 14:26   

ehh no u mnie gorzej teraz z odchudzaniem ale wezmę sie za siebie odrazu na wiosnę :P trzeba troszkę się poruszać. mam nadzieje że zaczne znowu pływać, tak dużo jak kiedyś bo do tej pory nie miałam na to czasu, tylko nauka i nauka... :P w ubiegłym roku w wakacje udało mi sie nieźle schudnąć ;) byłam bardzo wy3mała i nawet na żadne słodycze sobie nie pozwalałam i na żadne piwko :D niestety po diecie nastąpił efekt jo-jo <cryyy> i moje starania poszły na marne

happyslim

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-22, 15:35   bezpieczne odchudzanie

wszystkich, którzy są w trakcie lub też planują odchudzanie, chciałabym namówić do konsultacji ze specjalistą. najbezpieczniejszą dietą jest taka, która dostosowana jest do indywidualnych wymagań organizmu i nie powoduje wycieńczenie, a na pewno do grona takowych nie można zaliczyć różnych cud-diet publikowanych w kolorowych czasopismach.. z tego względu i w trosce o zdrowie, radzę udać się na wizytę do lekarza. na stronie tu byl link znajdziecie bazę teleadresową lekarzy, którzy na pewno nie odmówią pomocy. pozdrawiam i życzę rozsądnych dotyczących odchudzania:)
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-02-22, 15:56, w całości zmieniany 1 raz  

Aneczka 

Informacje:
Dołączyła 162 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: wysoki
Włosy: ciemny blond
Stan: mężtaka
Partner: Wojtuś
Wysłany: 2008-02-22, 17:37   

a ja mogę się już chyba pochwalić ,że moja waga drgnęła wreszcie i pokazuje dwa kilo mniej. Nie są to jakieś zachwycajc e rezulataty ale to zawsze coś na dobry początek!! I tak jeszcze jakieś osiemnaście kilosków zostało

halinala

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-23, 20:39   

dziewczyny jak wy to robicie ze chudniecie bo ja im mniej jjem to mi sie wydaje ze jestem grubsza
:cry:

[ Dodano: 2008-02-23, 20:41 ]
<bezradny>

Ola_La_A 
Łopatolog ^^

Informacje:
Dołączyła 85 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Wzrost: 166
Włosy: czarne :D
Stan: zajeta ;>
Partner: P. :*
Wysłany: 2008-02-27, 23:12   

Ja jestem na diecie od lipca zeszłego roku i już mi ona bokiem wychodzi,odchudzanie stało się moją obsesją i w pewnym sensie choroba.
Na poczatku schudlam szybko ,ale złymi sposobami (głodówki itp.),potem nagle coś zaczęło sie psuć,zaczęły się napady,wyrzuty sumienia,przeczyszczacze,kolejne głodówki...Postanowiłam jednak wziąć się za siebie,skonczyć z tym wszystkim.
Jem cały czas tak jak wczęsniej (ale już bez głodzenia się),czyli mało kalorii i w miare zdrowo.Musze odzyskac równowagę,bo dzięki temu wszystkiemu skopałam sobie metabolizm,mój brzuch po kazdym jedzeniu jest napuchnięty,czasami po jedzeniu przczyszcza mie bez żadnych wspomagaczy.
Dziewczyny napawdę niewarto!

halinala

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 14:39   

Ola_La_A napisał/a:
Ja jestem na diecie od lipca zeszłego roku i już mi ona bokiem wychodzi,odchudzanie stało się moją obsesją i w pewnym sensie choroba.
Na poczatku schudlam szybko ,ale złymi sposobami (głodówki itp.),potem nagle coś zaczęło sie psuć,zaczęły się napady,wyrzuty sumienia,przeczyszczacze,kolejne głodówki...Postanowiłam jednak wziąć się za siebie,skonczyć z tym wszystkim.
Jem cały czas tak jak wczęsniej (ale już bez głodzenia się),czyli mało kalorii i w miare zdrowo.Musze odzyskac równowagę,bo dzięki temu wszystkiemu skopałam sobie metabolizm,mój brzuch po kazdym jedzeniu jest napuchnięty,czasami po jedzeniu przczyszcza mie bez żadnych wspomagaczy.

dzieki za rady czas pokaze na ile mnie stac

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 16:24   

hehehehe ja strasznie duzo cwicze :D uwielbiam takie skrajne wycienczenie cwiczeniami :D ale ostatnio tez mi sie przytyło....i to az 4 kg :P to pewnie przez to ze ostatnio wpierdzielam wszystko jak odkurzacz hehe :D czas sie odzwyczaic troszku :P

Ola_La_A 
Łopatolog ^^

Informacje:
Dołączyła 85 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Wzrost: 166
Włosy: czarne :D
Stan: zajeta ;>
Partner: P. :*
Wysłany: 2008-02-28, 21:55   

halinala napisał/a:
Ola_La_A napisał/a:

dzieki za rady czas pokaze na ile mnie stac

nawet nie próbuj!

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 322 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niski
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek
Wysłany: 2008-02-29, 11:07   

A ja schudłam jakis niecały kilogram ale ucieszyło mnie to ;-)

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 530 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-04-23, 11:46   

Ja od dzisiaj znowu zaczynam moją walke z nadwagą :( (od zeszłego roku i po praniu tabsów przytyłam 7-8 kg ;( )zobaczymy ile tym razem wytrwam :/ Kupilam sobie tabletki Linea z zieloną herbata,fasolaminą,chromem,octem jabłkowym i l-karnityną (sklad fajny i niedrogie ok 29 zł za 60 tabletek) dzisiaj standardowo dwie kromeczki pełnoziarnistego chlebka z chudą wędliną + kawcia na sniadanko ,potem spacer piechta na pocztę, potem do domku zanieść paczuchę i spacerkiem do szczawna :-) next obiado -kolacja czyli gotowany cyc z kuraka + warzywa gotowane na parze +jogurt naturalny lub kefir :-) wieczorem jakies brzuszki porobię i codziennie bede się tego trzymac mam nadzieje że coś zrzuce do lata ...w sierpniu mam być świadkową na ślubie...
Trzymać kciukasy laseczki :mrgreen:

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L

Wysłany: 2008-04-23, 12:09   

Diablica666 napisał/a:
Trzymać kciukasy laseczki
trzymam za Ciebie a ty trzymaj za mnie bo ja tez sie za siebie biore.Od poniedzialku zaczelam na nowo silownie, jedzenie juz tak od dwoch tyg. ograniczam.Dzisiaj mam takie zakwasy,ze hej, ale przynajmniej wiem ze cos wczorajsze cwiczenia daly :-D No i oczywiscie pije duzzzzzo zielonej herbaty i ok 2litry mineralnej dziennie - narazie sie nie waze, bo jesli po tygodniu czy dwoch nie zauwaze spadku wagi to sie zniechece, ale zwaze sie po miesiacu i mam nadzieje,ze wtedy zobacze efekty.

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 530 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-04-23, 12:16   

Ty chociaż chodzisz na siłkę a ja mam blokadę jakąś :/ wstydze się chodzic na aerobic i siłkę :/ nie potrafię się przemuc .Wolę biegac np do książa i z powrotem niż iść na aerobic :/ nie wiem czemu tak mam :/

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L

Wysłany: 2008-04-23, 12:23   

Diablica666, no ja na aerobik tez nie chodze, bo jak wala po angielsku te komendy to ich nie zabardzo kumam( a ogolnie z ang.problemu nie mam) - nawet jak w Pl bylam to te ich fachowe teksty nie od razu zalapalam.Tutaj bylam kiedys na czym podobnym do Aerobiku ,"body pump" i oczywiscie nie czailam wszystkich komend a facet myslal,ze sie obijam i lenia mam i zaczal na mnie motywujaco krzyczec i wszystkie oczy na mnie -ale wstyd :oops: :oops: Juz wiecej nie pojde :-P

[ Dodano: 2008-04-23, 11:24 ]
teraz chodze sobie na silownie i na basen, na silowni sluchawki w uszy, muza na maksa i niczym ani nikim sie nie przejmuje :-D

Odpowiedz do tematu