Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 10:26
madzia napisał/a:
ale zle sie czuje z ta swiadomoscia 57, 58 to moja wymarzona waga i mialam tak ze 2lata a teraz mam 60
ale koniec dola bo wiem, ze uda mi sie te przeklęte kilogramy zrzucić mam silna wole
no tak jak ktoos zle sie czuje z tym to nie mam bata nikt nie przekona do "nie odchudzania sie" trzymam kciuki ja przytylam tez 2kg a jaka dietke sobie zrobisz aby to zrzucic
bojs dziewczyny jak wy tyjecie, ja jak jem normalnie to mi waga stoi w miejscu, a jak tylko troche nie zjem to od razu chudne. z czego tak naprawde wcale się nie ciesze, bo chciałabym przytyć z 5kilo. ale jak
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 10:44
tuptunio napisał/a:
waga jak dla mnie idealna a może jakaś rada jak przytyć?
madzia napisał/a:
zamiencie sie ze mna
madzia88, widze, ze mamy tyle samo wzrostu i ty masz super wage...a ja
tuptunio placki ziemniaczane,nalesniki,duzo slodyczy poprostu duzo jesc
madzia tez bedziesz miala jak Ci przeszkadzaja te 2kg to dietke sobie zrob duzo cwicz np.ja co godzinke robilam 100brzuszkow i naprawde pomaga 10min na stepie zawsze podwieczor cwicz na skakance uda sie
nio. niestety taką mam przemiane materi- ciągle pizze, kebaby, słodycze a nie tyje nic a nic. myślałam o odżywkach węglowodanowo-białkowych, później o czystym białku (bo nie chce się zalać) ale czy to pomoże
a ja proboje stosowac montignac, ale nie bardzo skutecznie, byc moze bo juz kiedys duzo diet probowalam, razem z atkins, ale atkins mi nie do konca pasuje jesli chodzi o stosowanie na dluszsza mete...chodzi mi o to ze w tej chwili szukam raczej sposob na to zeby nie wrocic do tej nadwagi co byla kiedys...
nio. niestety taką mam przemiane materi- ciągle pizze, kebaby, słodycze a nie tyje nic a nic. myślałam o odżywkach węglowodanowo-białkowych, później o czystym białku (bo nie chce się zalać) ale czy to pomoże
To ja ci zazdroszcze jak nie wiem co!!! Bo u mnie to każdy kawałek pizzy od razu w boczki wchodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum