Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 516 dni temu Posty: 37
Profil: Wzrost: 178
Włosy: blond
Stan: jeszcze panna;)
Wysłany: 2007-02-05, 23:10
cwiczenia te nalezy wykonywac przez 6 tygodni,codziennie:)
ilośc serii i powtórzen przedstawia zamieszczona przeze mnie tabelka:)
ja najdłuzej wytrwałam do 20 dnia ,i było widac efekty.Cwiczenia te jednak sa dośc trudne.tzn boli brzuch i trzeba duzo wytrwalości
ciekawy pomysł te ćwiczenia
ja jednak narazie będę tryzmała się swoich brzuszków. przed świętami jak byłam konsekwentna w niejedzeniu słodyczy i kolacji, ćwiczyłam brzuszki i jeździłam na takim rowerku, to schudłam i to całkiem szybko po około 3 tygodniach wchodziłam już w spodnie, których wcześniej nie mogłam dopiąć. myślę, że teraz będzie podobnie. konsekwentna w ćwiczeniach potrafię być, kolacji też nie jem, tylko te słodycze!! ale od wczoraj nie jem musi się udać tym razem!!
No właśnie z tą magiczną 6 to tak jest, że wiele dziewczyn mówi, że nie wytrzymuje do końca "kuracji". ale z drugiej strony daje duże efekty no, może na wiosnę się jakoś skuszę
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-02-07, 12:18
A ja jadę z koksem od poniedziałku bo co tu kryć od świąt to spaslam się okrutnie (,niestety mam dziedziczną sklonnośc do tycia i wystarczy że jej normalnie a momentalnie tyje ) Na dziń dobry tydzień diety kapuścianej (to elegancko skurcza żołądek) a następnie dieta 1,200 kcal i ćwiczenia.Zobaczymy jak długo w tym postanowieniu wytrwam.
A tak pozatym to czy znacie jakieś dobre proszki na odchudzanie bądź spalanie tkanki tłuszczowej ?
czy znacie jakieś dobre proszki na odchudzanie bądź spalanie tkanki tłuszczowej ?
nigdy takich nie używałam, więc nie wiem. Wiem tylko, ze moja mama kiedyś jak stosowała taką dietę, to jadła błonnik i popijała go wodą i to jej dawało tyle, że jej to żołądek zapychało. Może popytaj się o takie coś w aptece albo coś. To też może byc przydatne...
Ja też muszę się wziąć trochę za siebie, bo od kiedy wróciłam z sesji to już zdążyłam przytyć troszeczkę, a nie chcę przytyć. Zależy mi na utrzymaniu tego, co teraz mam. Ale mamusine obiadki robią swoje.... No i jeszcze chłopak, który jest wiecznie głodny, a on "nie lubi jeść sam"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-02-07, 14:56
Ja dostałam od mamy listek tabletek bio-CLA z zielona herbatą na sprubowanie zobaczę czy faktycznie tak dziala jak reklamuja, z tego co czytałam to trzeba przy nich ćwiczyć bo one pomagają wymodelować sylwetkę , kozystnie wpływaja na skóre (likwiduja cellulit) i przyśpieszają trawienie.
no odchudzic nie odchudzają, ale niektóre pomagają w trawieniu czy tak jakby "zapychają" żołądek, tak, że nie czuje się tak bardzo głodu. Ale oczywiste jest, że w rzeczy typu "herbatki-cud" to ja nie wierzę Przy samych tabletkach nie da się schudnąć... One mogą pomagać, ale nie zastąpią ćwiczeń i ruchu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-05-25, 08:58
Wlanie jestem na diecie "ala'madzia" czyli sama sobie dyktuje co i kiedy mam zjesc
Moje zasady to- Jem tylko wtedy kiedy jestem glodna! I jem to na co mam ochote ale w znacznie mniejszych ilosciach, oraz ostatni posilek ok. godz. 16, 17
Jak na tym wyszlam? Z wagi 64kg mam obecna wage 57 (przed chwilka sie wazylam)
Daze do upragnionej wagi 55 kg. czy mi sie uda? Zobaczymy
Cwiczyc, nie cwicze bo mi sie nie chce.
Ale chyba tak dla lepszego samopoczucia zaczne cwiczyc nogi, pupe i brzuszek
Jak na tym wyszlam? Z wagi 64kg mam obecna wage 57 (przed chwilka sie wazylam)
wow jak to zrobiłaś?? bo ja też robię tak jak Ty i jakoś mi nie wychodzi.
madzia napisał/a:
Jem tylko wtedy kiedy jestem glodna!
ja nawet jak jestem głodna to nie zawsze jem, np. wieczorem...
madzia napisał/a:
Daze do upragnionej wagi 55 kg.
oj ja też bym tyle chciała mieć...
madzia napisał/a:
Cwiczyc, nie cwicze bo mi sie nie chce.
mi też się nie chce, ale się zmuszam 3 razy w tygodni rowerek i brzuszki.
efekty są w brzuchu, zrobił się twardszy i mniejszy.
ale te moje nogi neiszczęsne....chyba nigdy z nich nic dobrego nie będzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum