Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 7
Profil: Wzrost: 167
Włosy: blondi
Wysłany: 2007-11-23, 17:35 ocencie propozycje na fryzki ;)
hej 29 wybieram sie do fryzka do tej pory mam wlosy blond, z balejazem jakis tam ciemny kolorek ( braz) ... nie jestem zadowolona bo wiem ze mi do twarzy w jasnym kolorku chce pofarbowac sie na jasno pokaze Wam fotki fruzur ktore mi sie podobaja .... z tym ze zastanawiam sie ktora wybrac to po 1, a po 2 slyszalam ze fryzjerzy nie farbuja calych wlosow na jasno , bo mi wypadna czy cost takiego, ze bym musiala warstwami robic rozjasniaczem ... i teraz nie wiem to co zrobi mi troche a innym razme znowu troche ? - dla mnie to dziwna sprawa ... mam wlosy tak do piersi a nie wiem czy moje pomysly sa dobre
7fryzura.gif ta fryzura jest tez swietna,a tylko mysle ze musialabym jej poswiecac troche czasu na stylizacje, jak uwazacie ?
Plik ściągnięto 439 raz(y) 43 Bajtów
1fryzura.gif ta jest swietna, fryzura piekna, tylko zastanawiam sie czy asymetria jest dobra i czy bedzie mi odpowiadac, a kolor jeszcze lespzy taki wlasnie chce miec ;)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-23, 18:27
Nova, wklej jeszcze raz zdjecia
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-11-23, 18:48
nie wiem wlasnie dlaczego sie nie wkleily, zrobilam zaladuj i klops cholera jasna jeszcze nie moge zapodac linkow bo jestem tu nowa, musze napisac 10 postow mam plik w formie gifa i dlaczego nie wskakuje ?
[ Dodano: 2007-11-23, 18:55 ]
sorki ze tak czesto pisze ale probuje dodac to zdjecie
[ Dodano: 2007-11-23, 18:57 ]
w koncu sie udalo zrobilam gifa
to jest fryzurka nr 1 , pierwsza klasa, tylko pytanie czy ta asymetria jest dobra, jak kolorek, co musialabym zrobic zeby taki uzyskac co o niej sadzicie
wklejam fotke nr 2 tez fajna ale wydaje mi sie ze przy niej troche pracy ...
Wysłany: 2007-11-23, 19:14
Nova, tylko 1 zdjęcie widać
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-11-24, 21:11
jak dla mnie to ta fryzurka pierwsza (ta na wlosach blond) jest o wiele fajniejsza
No ale... prostownicy trzeba by bylo używać codziennie do uzyskania takiego efektu, ale jak dla mnie jest ona i tak boska
Wysłany: 2007-11-24, 21:36
ale ja w zasadzie mam proste wlosy musze skonsultowac to z fryzjerka boje sie troszke tego kolorku bo kurcze jest taki inny a poza tym nie wiem cz zarezykuje naniesc mi na calosc od razu bo podobno robia to rozjasniaczem i pasemkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum