Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-06, 17:05
Ta ostatnia bardzo mi się podoba
Ja teraz jestem na etapie zapuszczania włosów... i jak na razie... żadnego farbowania
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 236 dni temu Posty: 1404
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-03-06, 17:08
Anija napisał/a:
Ta ostatnia bardzo mi się podoba
Mi wlasnie tez, na niej chce najbardziej sie wzorowac. Z dlugosci zostawie takie jak sa (dlugie za ramie) najbardziej chodzi mi o podniesienie ich na gorze i wycieniowanie bokow. Mysle ze bede ladnie wygladac
_________________ ...Losing you is like livin in a world with no air...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-03-06, 19:38
smerfetka głuptaku co ty chcesz od tej grzywki, bardzo dobrze w niej wygladasz, zrobil ci po prostu wycieniowana grzyweczke na skos, serio bardzo ładnie, no i moim zdaniem dobrze by ci bylo w takiej jak na tej fotce, ktora nam pokazywalas, nastepnym raziem sio do innego fryzjera
No to przeciez o to mi biega cyla czas ladnie czy nie ladnie to kwestia gustu,ale nie ma porownania z tamtym zdjeciem a mu przeciez pokazywalam.Mam tak grzywke wystrzepiona,ze jak teraz wstalam
Smerfetka moim zdaniem ładna fryzurka i kolorek tez i niepotrzebnie sie zamartwiasz. Musisz sie do grzywki przyzwyczaić ja tez tak miałam kiedy pierwszy raz grzywke miałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum