Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 142 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-27, 13:21
Mam włosy do szyji, więc duzo bym nie ścieła. Jeśli chodzi o weselną to miałam najpierw wizje jakiegoś upięcia, ale coraz bardziej jestem za prostotą uczesania...hmmm ....muszę podjąć decyzję
Mija, fajne fryzurki ,ja mam coś jak ta pierwsza tylko dłuższe a grzywką krótszą. Łatwe w układaniu na codzień.Przeczeszesz,głową potrzęsiesz i fryz ułożony.
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 17:12
to jest ta sama co ma Brodzikowa jako ze jest cieniowana tak fajowo od góry to nawet jak sie napuszy wygląda dobrze tylko bardziej zadziornie fryzurka jest extra moja siora własnie chce sie tak sciąc tylko ma jesszcze za krótkie włosy a po ostatnim rozjasnianiu ( jak juz miała białe to zafarbowała na brąz...ktory jej wyszedl prawie czarny ) musi włosy wzmocnic jeszcze
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-27, 20:51
Bardzo mi się podoba fryzura Brodzikowej, sama myślę o takiej, ale...
trzeba mieć proste włosy... moje za bardzo do takich nie należą, a nie chciałabym ich codziennie traktować prostownicą
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie kolor oki ale scieie katasrofa wogole co to za grzywka tak sobie sama bym sciela,powiedzialze takiej mi nie zrobi bo mam za cienkie wlosy a ty Viagro masz napewno ciezkie wlosy??a ja piorka i teraz wygladam gorzej.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-03-04, 16:24
smerfetkahh napisał/a:
Nie kolor oki ale scieie katasrofa wogole co to za grzywka tak sobie sama bym sciela,powiedzialze takiej mi nie zrobi bo mam za cienkie wlosy a ty Viagro masz napewno ciezkie wlosy??a ja piorka i teraz wygladam gorzej.
nie wiem czy mam ciezkie, a jakie to sa ciezkie ?? No wiec jaka ci ta grzyweczke zrobila skoro nie taka jak na fotce ?
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7208 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-04, 17:38
smerfetko włosy całe szczęście mają to do siebie, że odrastają!
może jak pokażesz zdjęcie to będziemy mogły jakoś zaradzić? nie wiem jak.. może jakieś spięcie albo przypięcie albo coś... hm? głowa do góry
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-04, 17:40
smerfetkahh, na pewno nie jest źle, pokaż się nam a my ocenimy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 238 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-04, 22:04
smerfetkahh, z tego co pisałaś myślałam, że jest tragicznie.. a tu taka przyjemna niespodzianka
Uszy do góry, nawet jak Ci się nie podoba to niedługo odrośnie..ale moim zdaniem jest ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum