Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 481 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-19, 09:37
smerfetkahh bardzo ładna fryzurka
a jakie propozycje przysłał Ci fryzjer?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 363 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-19, 10:57
Smerfetkahh fryzurka śliczna tylko pewnie będzie wymagała prostowania.
Moim zdaniem takie fryzurki odmładzają a nie postarzają.
Ważne, aby Tobie się podobało a nie fryzjerowi
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
co sie tak niecierpliwisz Viagro fryzjer przycvhodzi do mnie 3 marca i napewno zaraz wstawie foty ale nie radzi mi tej fryzury a mi sie bardzo podoba tylko ja nie chce tak calkiem od gory cieniowane bo to kupa roboty tylko do ramion skrucic no i wiecej bialych pasemek niz czarnycj...matko juz sie nie moge doczekac
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 447 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-23, 16:14
smerfetkahh napisał/a:
co sie tak niecierpliwisz Viagro fryzjer przycvhodzi do mnie 3 marca i napewno zaraz wstawie foty ale nie radzi mi tej fryzury a mi sie bardzo podoba tylko ja nie chce tak calkiem od gory cieniowane bo to kupa roboty tylko do ramion skrucic no i wiecej bialych pasemek niz czarnycj...matko juz sie nie moge doczekac
no ty nie wiesz ?? ze ja i cierpliwość to dwa przeciwne bieguny ??
niech nie kszani gupot tylko niech tnie, grzywka takiej dlugosci jak by co to ci raz dwa urosnie
ajjjjjjjjjjjj fryzurka jest cudowna moze i ja zmienie fryz hmmmm.....w tej sie zakochałam naprawde. Przesyłaj szybciutko fotke jak juz bedziesz miała te super włoski na swojej głowce;)
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 237 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Wysłany: 2008-02-27, 10:27 Czas zrobić porządek na głowie
Od dłuższego czasu zapuszczam włosy bo przecież mam wesele i musze się jakoś uczesać....ale mam już dosyć...włosy mi się nieukładają wogóle jest ich strasznie dużo, pusza się, do tego są suche....i powiedziałam koniec! Musze iść do fryzjera...poniżej propozycja fryzurki jaką chce zrobić i analogicznie do niej fryzurka weselna.
Co sądzicie?
Coś zdjęcia mi się przestawiają...ale myślę że wiecie o co chodzi....Brodzik fryzurka codzienna, a weselna to weselna
Brodzikowej fryzurka bardzo mi się podoba.
co do weselnej...nie wiem jakie masz teraz włosy, ja wolałabym jednak fryzurę z dłuższych włosów...ale jeśli nie ma takiej możliwości ta jest okej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum