Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 371 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-30, 13:57
jaki chcesz kolor?
Pierwsza fryzurka to platynowy bląd ( taka farba mocno zniczczy włosy) a druga to czarne włosy. Myślę,że z ułożeniem fryzury przy prostych włosach nie powinno być problemu. Trochę pianki i powinno się ładnie trzymać.
Ja osobiście wolę trochę dłuższe fryzurki
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 50 Dołączyła 452 dni temu Posty: 263
Profil:
Wysłany: 2007-12-11, 10:16
Dziewczyny popatrzcie na moje zdjęcie,chcę coś koniecznie zmienić i nie wiem na co.
Włosy mam do łopatek ,siano po złej trwałej.
Nie bardzo chcę mieć całkiem kruciutko.
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-11, 16:17
hmmm to zależy co byś chciała zmienic...włoski i tak trza bedzie ściąc troche zeby je wzmocnic, dodatkowo radziłabym zaczac brac tabletki ze skrzypu polnego ( szybciej beda odrastac i beda mocniejsze i zdrowsze) to co zostanie wzmocnic np jedwabiem w płynie
a teraz o fryzurce
z tego co widac na fotce z galerii masz kwadratową twarzyczke wiec włosy długosci do lini szczeki odpadają zupełnie.... musza być albo dłuższe albo krótsze...inaczej poszerza Ci bużkę i nie bedzie to wyglądało efektywnie...
na fotce nie widac za bardzo więc napisz jak mozesz czy masz mocno kręcone, czy falowane ( chyba takie z tego co widze), czy bardziej proste.... noo i jaki kolorek i ew na jaki bys chciała zmienic i czy interesowałby Cie bardziej balejage czy jednolity kolor ufff to chyba wszystko nooo i dobrze byłoby jakbyś jakąś fotkę zapodała jeszcze gdzie lepiej widac włoski cóś wykombinujemy
Profil:
Wysłany: 2007-12-11, 16:46
załaczam zdjęcie.
Włosy mam niestety po trwałej,lecz bardzo wysuszone,długość poniżej ramin (z tyłu sięgaja łopatek)
farbowane na granatową czerń.
Co bym chciała?nie wiem
wiem że muszę koniecznie dla poprawienia psychiki coś zmienić.
Będę wdzieczna za rady.
"C:\Documents and Settings\domowy\Pulpit\L[1]. S - foto.jpg"
[ Dodano: 2007-12-11, 16:47 ]
no i nie wiem,bożyczku,dlaczego nie wiem co z tym zrobić.
Profil:
Wysłany: 2007-12-11, 17:37
ops fotka nie wśkiknęła i jej ni ma ale to nic
więc najpierw zastanówmy sie nad kolorkiem widzę ze przyszalałaś z deczka granatowa czerń to superowy kolor wiem bo miałam zajebiaszczo refleksy w tym kolorku sie na włoskach prezentują ale jak zmiąna to zmiana
ja proponowałabym coś jaśniejszego co by Cię odmłodziło i nadało buzi wyrazu odpowiedniego myślę ze ładnie byś śię prezentowała we wszelkiego rodzaju czekoladzie ( ale jasnej) jasnych ale wyrazistych brązach, odpowiednio dobranej miedzi lub balejagu stworzonego z wyzej wymienionych kolorkow
zapodam teraz kilka kolorow w których bym Cię widziała fryzurkami sie nie stresuj teraz tylko kolorkiem sie zajmujemy no i balejage jeden zapodam a ty napisz czy Ci Cos takiego odpowiada czy moze cóś ciemniejszego...jasniejszego...inny kolor jednak moze OK [/b]
g77_212.jpg mój typ kolorystyczny: balejage-brązy i miedz :D cóś takiego bym proponowała :D tylko inna fryzurke ale kolorek cos w tym stylu
Plik ściągnięto 227 raz(y) 41,76 KB
2f_746.jpg bardzo ładna miedź :D jednak myślę ze ładniej by sie prezentowała na Tobie z jakimś brązem jeszcze
Profil:
Wysłany: 2007-12-15, 16:54
hmmm...no to juz zalezy od farby...jak chcesz zeby kolor był trwały i taki zywy to trzeba isc sie poradzic do fryzjerki i na farbe nie szczypać.... hmmm mozliwe ze bedzie trzeba np najpierw włosy rozjasnic przed nałozeniem tego koloru
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 455 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-15, 18:09
Ja co do koloru nie pomogę.. ale za to do fryzury tak Moze coś takiego? wydaje mi sie Luna, że dobrze by ci było w którejś z tych Jak cos jeszcze znajde to wkleje
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 10:05
Kochane dziewczyny
ściełam wczoraj jak na nr 2
ale fryzjerka powiedziała aby do wiosny nie zmieniać koloru bo mam zniszczone włosy i może być kłopot
teraz kwestia czegoś na te włosy,aby wygładziły się
jest miotła po trwałej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum