Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 688 dni temu Posty: 243
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-06-18, 23:38 obrona konieczna
i jeszcze jedno pytanko
czy zdarzyla sie wam okazja ze wasz meczyzna stanal w waszej obronie ?
a jezeli nie to skad macie pewnosc ze zrobi to kiedy bedzie trzeba ? bo moj to taki mis do tulenia i czasami mam watpliwosc.. ale na szczescie dal mi juz raz przyklad ze mnie obroni
Informacje: Dołączyła 502 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-19, 00:21
ja na szczescie umiem sama sie obronic mam na kacie juz kilku gosci ktorzy zostawili przy mnie pare zebow i powylamywane palce a ze jestem obecnie sama to nie mam problemow z tym czy mnie moj men obroni:D........a chciałabym miec
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 500 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-19, 07:34
Mój połówek jest nadpobudliwy, jak widziz jakiegoś faceta w zasięgu moich 2 metrów to już nastroszy się jak kogut. A jeszcze jak zagada Kiedyś była taka sytuacja, że K. poszedł do WC a do mnie się dosiadł jakiś koleś i wiecie co on wrócił i usiadł na nim chciał go zignorować.
Jestem pewna tego na 100%, już nie raz miałam okazję się przekonać.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 689 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-19, 12:23
Jewel napisał/a:
Jestem pewna tego na 100%
ja również co prawda, jeszcze nie było takiej dokładnie sytuacji, ale Piotrek to nawet nie pozwoli, żeby na mnie ktoś cokolwiek złego powiedział, a co dopiero gdyby ktoś chciał mi krzywdę zrobić ale na szczęście, nie jest on skoro do bójek - tylko w przypadkach koniecznych
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 522 dni temu Posty: 5016 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-06-19, 12:35
Oj tak. Kiedys jak spotykalam sie z pewnym chlopakiem. Wtedy zaczal przystawiac sie do mnie drugi...i malo sie nie pobili wszyscy. Oczywiscie ten z ktorym sie wtedy spotykalam, chcial tamtemu dokopac siedzielismy wtedy w barze...byla goraca atmosfera, jeszcze nasi znajomi chceli tez postawic sie za nim Wlascicielka baru chciala policje wzywac
Kociak napisał/a:
Piotrek to nawet nie pozwoli, żeby na mnie ktoś cokolwiek złego powiedział,
u mnie to samo
but my smile still stays on.
Wysłany: 2007-06-19, 12:38
hehe no to dobrze ze takie chlopaki uczynne sa
ale chodzi mi o to czy bylyscie swiadkami tego jak stawali w waszej obronie lub jak pyskowali do kogos kto na was krzyczal na przyklad "lala cos tam" ?
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Wysłany: 2007-06-19, 12:47
madzia napisał/a:
lala? ze niby jakis goscio mialby sie zwrocic do mnie ej lala?
wlasnie tak
mialam taka sytuacje przedwczoraj jak sie ubralam w spodniczke i wylazlam z przemkiem na spacer i jakies robole malowali plot i jak przechodzilismy obok nich to mowili lala .. ale lala, taka lala ze hej, ejjj lala !! a przemek nic tylko sie usmiechal
Profil:
Wysłany: 2007-06-19, 13:44
hehe, w takim razie nie potrzebowalabym tu ani obrony ani nieczego podobnego od Misia
sama powiedzialabym co mysle...szczerze to nie lubie takich zagrywek
przy Marcinie to żaden facet nigdy nic obraźliwego do mnie nie powiedział. jak chodzę sama - to i owszem. nie zwracam po prostu uwagi na jakiekolwiek komentarze. najczęściej robotników, którzy ocieplają bloki naprzeciwko i jak tylko ubiorę dekolt i spódniczkę to aż się ślinią i komentują. ale znając mojego Miśka - to b. szybko by się postawił i na pewno by mnie nie pozwolił obrażać, podrywać, a co dopiero skrzywdzić
Profil:
Wysłany: 2007-06-21, 07:07
hehe, wlasnie Madziu...faceci-upierdliwce co ocieplaja bloki...
gorzej jak kreca sie kolo okien oni wlasnie potrafia stanac na rusztowaniu i jak idzie laska to sie gapic i gwizdac albo cos krzyczec...wlasnie ten co pisalam wczesniej, ze sie do mnie podwalal w barze to byl jeden z tych robotnikow ...ale byl przystojny...opalony...
hehe no ja tam nie zwracam uwagi na to jak oni wyglądają, bo mnie denerwuje to takie wpatrywanie się we mnie i szybciorem przechodzę i zazwyczaj gadam coś wtedy do pieska (bo chodzę tamtędy na spacery z Lunią)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum