Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 520 dni temu Posty: 4980 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 17:52
Wydaje mi sie ze z naszego forum żadna z dziewczyn nie zamawiała obrączek przez internet. Ale może sie mylę
Ja osobiście nie dokonałabym takiego wyboru dlatego, ze zawsze to lepiej przymierzyć obejrzeć dokładnie i zawsze to w realu wygląda inaczej niż jak to bywa w internecie...po przeróbkach w PS.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 46 Skąd: Szczecin
Profil: Imię: Milena
Wzrost: 160
Włosy: szatynka
Stan: prawie żona :)
Partner: Arkadiusz
Wysłany: 2007-08-26, 17:59
W sumie to masz racje:) Ale jakby tak przymierzyc gdzies u jubilera i pozniej znalesc takie same w internecie???Wiem,ze jest napewno taniej.Moj narzeczony kupowal mi pierscionek zareczynowy przez internet i jestem z nigo zadowolona:)
A Ty Madzia juz po slubie???
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 520 dni temu Posty: 4980 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 18:06
mili_83 napisał/a:
Ale jakby tak przymierzyc gdzies u jubilera i pozniej znalesc takie same w internecie???
Wydaje mi sie, ze może to być trudne. Tym bardziej, ze wybór jest ogromny...co innego upatrzysz firmowe spodnie w sklepie i w internecie później takie łatwiej dostać no i taniej...rozumiesz ale może ci sie uda.
Ale widze, ze macie juz doświadczenie w kupowaniu wiec może i z obrączkami traficie
Co do mnie...to ja przed, planujemy coś za 2 latka
Wysłany: 2007-08-26, 18:08
Tzn powiem Ci tak....jesli chodzi o mnie to nie problem bo znam rozmiar palca i wszystko jest ok.....ale moj narzeczony moze miec problem bo jak wiadomo faceci maja te kostki wydatniejsze i musza zmierzyc.Ale my juz mierzylismy teoretycznie i znamy juz rozmiar jego palucha:)
Ale raczej kupimy normalnie u jubilera.
A jestes juz zareczona??
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 686 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-26, 22:32
mili_83, ja bym się nie zdecydowała na zakup obrączek przez internet. Tak jak pisze madzia zdjęcia nie oddają tego, jak naprawdę wyglądają pierścionki. Np jak moja sister pokazała mi w necie wybrany model obrączki(w tym sklepie w którym je kupowała) a później zobaczyłam je w rzeczywistości to bardzo sie różniły moim zdaniem. A tutaj ważne są detale przecież...
Np jak moja sister pokazała mi w necie wybrany model obrączki(w tym sklepie w którym je kupowała) a później zobaczyłam je w rzeczywistości to bardzo sie różniły moim zdaniem.
dokładnie tak było. w rzeczywistości okazały się o niebo śliczniejsze
poza tym facet MUSI przymierzyć obrączkę, bo jest nieprzyzwyczajny do noszenia czegokolwiek na palcu. a rozmiary w różnych firmach mogą się między sobą różnić. więc chyba lepiej wydać już o te kilkanaście złotych więcej, ale mieć męża, który będzie nosił obrączkę, a nie rzuci ją w kąt, bo niewygodna.
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-27, 16:00
Madzia81 napisał/a:
poza tym facet MUSI przymierzyć obrączkę, bo jest nieprzyzwyczajny do noszenia czegokolwiek na palcu.
Mój jest jak najbardziej, bo od ładnych paru lat nosi na serdecznym różaniec
Ale mimo to uważam, że obrączkę trzeba i przymierzyć i obejrzeć, więc nie wyobrażam sobie zakupu przez internet.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 403 dni temu Posty: 25 Skąd: Rawa mazowiecka
Profil: Imię: Wiolka
Wzrost: 174
Włosy: ciemny blond
Stan: jeszcze panna
Partner: Karol
Wysłany: 2007-09-07, 14:38
nie wiem jak obrączki, ale wiem ze mój narzeczony kupił mi pierścionek zaręczynowy właśnie w sklepie jubilerskim internetowym... dokładnie napisali jak zmierzyć itp... pierścionek jest śliczny i pasuje idealnie...
Wysłany: 2007-09-07, 19:56
Moj pierscionek tez byl kupowany w sklepie internetowym.Nic nie mierzylam...wiedzialam ze nosze 9 i wlasnie taki rozmiar moj A zamowil:)Pierscionek jest sliczny i mam troche luzu w razie gdyby mi paluszki zgrubialy:))
A ostatnio bylismy u jubilera i moj A mierzyl probna obraczke i juz wimy ze ma rozmiar 25.
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-07, 20:53
Ślub za 2 lata, więc tak dokładnych planów jeszcze nie mamy
Trochę już oglądaliśmy i wybraliśmy kilka "typów", ale musimy poprzymierzać i wtedy zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum