Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 222 dni temu Posty: 163
Profil: Imię: Izka
Stan: narzeczona;)
Wysłany: 2008-02-18, 13:47
Sadze ze kupowanie przez internet obraczek jest dobrym pomyslem napewno tanszym. Rozamir jest taki sam u kazdego jublilera wiec wystarczy zmierzac obraczki u jakiegos (nie internetowego) czyli na zywo i zamowic przez internet. Tanio i dobrze Pamietajcie tylko o tym, że rozmiar pierscionka nie odpowiada obraczce poniewaz im szersza tym wiekszy rozmiar wypada. Acha i warto obraczke zmierzyc w chlodny dzien, a pozniej w goracy, bo u niektorych mezczyzn rozmiar moze sie zmienic nawet o dwa numery jak spuchnie palec. Kobety nosza pierscionki wiec sa z tym mniejsze problemy. Jak bedziecie potrzebuowac jakis porad przy wyborze obraczek to smialo postsram sie pomoc
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 339 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-03-06, 13:14
Izi1 - czy ty przypadkiem nie pracujesz w sklepie jubilerskim?
My zmoim narzeczonym tez zastanawiamy sie nad kupnem obraczek przez internet, znalezlismy sliczne na jednej stronie i nie wiemy co robic. Producent podkresla ze jest gwarancja ale produktu nie mozna zwrocic.
Tak jak pisalyscie nie zawsze zdjecie w internecie odzwierciedla prawdziwy wyglad, aobawiam sie ze gwarancja nie obejmuje tego ze "nie wygladaja tak jak na zdjeciu"
Pod wybranymi przez nas obraczkami jest kilka postow od zadowolonych klientow ale nie wiadomo ile w tym prawdy.Jesli ktoras z was dokonala zakupu przez internet to prrrrooosze o wasze komentarze i opinie
Pozdrawiam wszystkie Babeczki
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-03-06, 19:54
angik1683 napisał/a:
Tak jak pisalyscie nie zawsze zdjecie w internecie odzwierciedla prawdziwy wyglad,
no wlasnie, ja juz sie o tym przekonalam na wlasnej skorze obraczka jest na cale zycie ( raczej ) wiec bala bym sie tak kupic, co innego jezeli widzialam ja w sklepie a pozniej zamowilam on line
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-06, 19:57
Ja bym nie chciała raczej kupować przez internet... Choć do ślubu jeszcze daleko, to już znaleźliśmy te idealne obrączki I nie są wcale takie drogie, więc po co szukać
Wysłany: 2008-03-06, 20:39
nam wlasciwie nie chodzi az tak o cene,poprostu te ktore znalezlismy sa zupelnie inne niz te w sklepach, sprobuje zaraz wkleic zdjecie, przypuszczam ze nie wszystkim sie spodobaja i nie jedna z was bedzie zdziwiona ze moj narzeczony taka chce - ale on jest takiego zdania jak ja - nie chcemy zbyt prostych obraczek, a oto one:
78_1_copy3.25607.435x400.bab8161ac089568b090f19b8f7107cef.jpg jesli ktoras z was ma podobny gust i ma zdjatka z jakimis fajnymi obraczkami to prosze o posty
no, to ja będę pierwsza lekko zaskoczona o ile jeszcze dla kobiety w zupełności mogłabym przyjąć taką obrączkę (choć mi osobiście się nie podoba, jest zbyt naćkana, ale to rzecz gustu), tak u faceta sobie takiej w ogóle nie wyobrażam. taka bardzo niemęska jest
Wysłany: 2008-03-07, 15:01
mmm, tak jak sie spodziewalam niewielu osobom sie podobaja ale to rzecz gustu
Dla nas sa idealne Ale wracajac do tematu, czy myslicie ze jesli zamowie je przez interbet to beda sie bardzo roznily od tych na zdjeciu?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 303 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 18:11
Ja mam palec nr 4 i nie mogłam znaleźć nic dla siebie w sklepach..K. rozejrzał się w necie i zamówił dwie obrączki, co prawda srebrne, ale był duży wybór złotych i z białego złota również.
Nic się nie różni od zdjęcia, jest śliczna i malutka
Ja polecam, nie mam zastrzeżeń. Dostaliśmy jeszcze certyfikat jakości i gwarancję, no i były niedrogie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum