Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 374 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-07, 00:44 Nowości kosmetyczne
Wpisujmy tu nowości kosmetyczne, dobrze jest być na bieżąco.
Jeśli któraś z nas wypróbuje dany kosmetyk, może podzielić się z innymi swoimi wrażeniami.
Jak na razie żadnej nowości nie kupiłam, ale zastanawiam się nad kremem VEET pod prysznic.
Cytat:
Po 1 minucie od nałożenia kremu można wejść pod prysznic. Przez kolejne 2 minuty krem powinien pozostać na skórze, należy więc unikać bezpośredniego kontaktu części ciała pokrytych kremem ze strumieniem wody. Krem sam powoli zmyje się pod bieżącą wodą.
Pozostałości kremu wraz z włoskami usuwa się za pomocą białej strony gąbki, masując skórę okrężnymi rucham. Całkowity czas aplikacji - 6 minut.
Oferowany w dwóch wariantach:
* krem pod prysznic dla skóry normalnej z mleczkiem z lotosu i wyciągiem z jaśminu
* krem pod prysznic dla skóry suchej z masłem shea i ekstraktem z lili
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-08-07, 11:38
Veet ma dobre produkty wiec mysle ze kremem VEET pod prysznic tez bedzie ok
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 620 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-12, 22:32
no kolorki ładne, ale tak na reklamach to wszystkie są ładne, trzeba by je wypróbować w jakimś sklepie kosmetycznym chociaż ja i tak za cieniami nie przepadam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4447
Profil:
Wysłany: 2007-08-13, 00:04
Co do firmy...to wydaje mi sie byc ta :tansza" firma
Wydaje mni sie ze kiedys cos kupowalam...chyba jakis puderek w kremie ktory okazal sie byc blyszczacym po jednej godzinie
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 374 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-13, 01:43
madzia napisał/a:
Co do firmy...to wydaje mi sie byc ta :tansza" firma
Wydaje mni sie ze kiedys cos kupowalam...chyba jakis puderek w kremie ktory okazal sie byc blyszczacym po jednej godzinie
Ja kiedyś kupiłam eyeliner z tej firmy i strasznie mnie uczulał.
ja szczerze mówiąc od dawna używam cieni w sztyfcie, bo takie o jakie pytasz kruszyły mi sie albo sypały z powieki i drażniły oko...
[ Dodano: 2007-08-13, 01:59 ]
Nimfetka napisał/a:
Po 1 minucie od nałożenia kremu można wejść pod prysznic. Przez kolejne 2 minuty krem powinien pozostać na skórze, należy więc unikać bezpośredniego kontaktu części ciała pokrytych kremem ze strumieniem wody. Krem sam powoli zmyje się pod bieżącą wodą.
Pozostałości kremu wraz z włoskami usuwa się za pomocą białej strony gąbki, masując skórę okrężnymi rucham. Całkowity czas aplikacji - 6 minut.
ja po tych kremach dostawałam uczulenia, wiec niestety w grę wchodzi tylko maszynka do golenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum