Witam. Mam dość nietypowy problem Chodzi o nietrzymanie moczu ale nie w takim klasycznym wydaniu. Moze lepiej przedstawię jak wygląda taka sytuacja - idę do toalety by się wysiusiać. Wydaje mi się że już skończyłam, więc wstaję z kibelka a tu się okazuje że mocz dalej leci Nie zdarza się to często ale jednak :?
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 248 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-03-19, 23:02
Powiem szczerze że słyszałam o czymś podobnym ale to przy zapaleniu pęcherza, może najlepsza będzie wizyta u lekarza, a jeśli ogólny nie pomoże to urolog.... jak się zacznie przeciwdziałać od razu to tym większe szanse na zlikwidowanie problemu
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Bylam juz u internisty. Powiedzialam mu ze jestem w stanie wysiusiać więcej niż wypiję a on powiedzial że to niemożliwe Nie zlecił zadnych badań tylko od razu zaproponował skierowanie do szpitala by stwierdzić czy naprawdę ilość wydalanego moczu przekracza ilość wypitych płynów - nic więcej nie byl w stanie stwierdzić
Informacje: Wiek: 27 Dołączył: 58 dni temu Posty: 26 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Maciej
Wysłany: 2008-03-20, 12:03
1) Faktycznie nie możesz sikać więcej niż wypijesz. Fizjologicznie nie jest to możliwe. Po prostu może Ci się wydawać, że sikasz dużo dłużej ale w rzeczywistości wydaje Ci się.
2) Jeżeli chodzi o nietrzymanie moczu to jak już lekarze stwierdzą co to jest, to proponuje wzmocnić mięśnie wewnętrzne miednicy (czyli tak zwane mięśnie kegla)
Wysłany: 2008-03-21, 20:40
Hej smerfethha Fajny rysuneczek a co za smerf z TOba? Pracuś? czy może już jakiś Nowy?
Ps. A kiedy poród był ? Szanowne mamy wszystkich pięknych dzieci. Ćwiczcie mięśnie kegla. I dla Waszych mężów będzie to pożytek i ograniczycie nie trzymanie moczu.
Wysłany: 2008-03-23, 22:43
NIc przyjemnego ale efekty odrazu widzisz Jest bardzo dużo ćwiczeń które można znaleść na Googlu więc nie będę ich tu kopiował. Zastanawim się tylko jakie włókna mięśniowe w nim przeważają. Czy czerwone czy białe. PO co to wiedzieć w celu dostosowania najbardziej optymalnej ilości powtórzeń
A i jeszcze jedno ćwiczenie dla Viagry mam Weź Pawła i podczas stosunku również możesz ćwiczyć te mięśnie. Gwarantuje że będzie zadowolony
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 38 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-10, 13:41
tem czasami mam takie problemy ze mysle ze sie wysiusialam a tu jeszce poleci za momen ale u mnie to sprawy neurologiczne. denerwujace to jest czasami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum