Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 79 dni temu Posty: 1020 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 22:18
Mirabelko, no jestem pełna podziwu, że tak długo potrafiłąś wytrwać i trzymać przy swoim, jak już to zrobicie i będziesz się chciała się tym podzielić, to daj znać
Informacje: Dołączyła 59 dni temu Posty: 88 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 162
Włosy: brązowe
Partner: M
Wysłany: 2008-10-07, 23:55
No dobra skoro niby jeszcze nie dojrzała a jest w moim wieku to ja nie rozumie. jestem z chlopakiem ponad pół roku i wiem,że bardzo go kocham, jednak on czasem namawia mnie na seks, jednak choć chce z nim się kochać nie mogę się przemóc... hmm może wy mi powiecie co mam zrobić?
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-08, 09:27
szalona, z seksem to jest tak że jak będziesz kochać sie z nim na siłę .... nie mając na to ochoty ... obawiając sie tego .... nie mogąc sie przemóc ...wtedy on nie będzie musiał za sobą żadnej przyjemności ... nie bedzie wtedy fajnie wręcz możesz sie troszeczkę zrazić do niego .... wiec nic na siłę poczekaj kiedyś przyjdzie taki dzień że tego zechcesz nie wrato sie spieszyć bez względu na wiek (czy sie ma 16 czy 30 lat każdy z nas jest inny i każdy w innym wieku to poczuje .... twój chłopaka namawia cie bo może on już doszedł do tego etapu by sie kochać z kimś chce tego i wie że chce z tobą (chłopcy najczęściej szybciej podejmują tezie decyzje) ale jak kocha cie naprawdę to poczeka
Informacje: Dołączyła 59 dni temu Posty: 88 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 162
Włosy: brązowe
Partner: M
Wysłany: 2008-10-08, 09:42
17
No tak tylko, że problem polega na tym, że ochote mam tylko właśnie problem jest taki, ze nie wiem boje się, żę coś pójdzie nie tak ... sama nie wiem.....
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 79 dni temu Posty: 1020 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-08, 11:09
szalona, To normalne że się stresujesz przed inicjacją, ale jak już nan prawdę będziesz gotowa na to to poczujesz to od razu, teraz według mnie nie jesteś gotowa, bo wiesz że coś cię powstrzymuje
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1084 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-08, 11:24
szalona, no skoro masz 17 lat to ja sie nie dziwie... moim zdaniem poprosttu nie jestes jeszcze gotowa i masz czas zeby do tego dojrzec... a pozatym jak to mowia pierwszy raz jest zawsze najtrudniejszy i odczuwasz jeszcze strach przed nieznanym...moja rada daj sobie czas dojrzej do tego i poczekaj az poczujesz ze to jest to czego chcesz...nic na sile
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum