Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 301 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-18, 17:29
adzia napisał/a:
No jestesmy razem 4 miesiące. To za krotko... wg mnie
wiek nie ma znaczenia na to czy się jest gotowym czy nie, to musisz sama wiedzieć czy tego chcesz czy nie, musisz poczuć, że on to jest ten właściwy, jeśli tego nie będziesz pewna na 1000% nie zmuszaj się, tylko poproś Go aby cierpliwie poczekał i jak kocha to poczeka, więc nie zmuszaj się , no a to, że jesteście tylko 4 miesiące to rzeczywiście za krótko, abyś się mu oddała, znam pary, gdzie dziewczyny dopiero po roku chodzenia były na tyle pewne, że postanowiły uprawiać seks z danym partnerem, bo dopiero w tedy zaufały.. więc nie spiesz się, żebyś potem tego żałowała, na wszystko przyjdzie czas... nie przyspieszaj niczego, no a po za tym jest takie powiedzenie "KTO SIE SPIESZY TAM SIE DIABEŁ CIESZY!! " więc...
Ja wczesniej mialam chlopakow,ale niestety krotko,poniewaz nic miedzy nami powaznego nie zaszlo.Po prostu nie bylam jeszcze gotowa i tyle nawe dla milosci mojego zycia nie bylam w stanie sie przelamac.
Ale to przyszlo w koncu samo,w moje 18urodziny z calkeim przypadkowa osoba(1 miesiac sie spotykalismy)-wiadomo,ze teraz zaluje,ze to akurat z nim,ale czasu nie cofniesz
Dlatego mimo,iz czlowiek jest na to gotowy psychicznie i fizycznie warto poczekac i spedzic te piekne chwile i kim kto jest tego wart
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 50 dni temu Posty: 22 Skąd: Kluczbork
Profil: Imię: Aneta
Wysłany: 2008-09-28, 14:47 Czy coś ze mną nie tak?
Hej dziewczynki:) Ze swoim chłopakiem jestem już przeszło 2 lata i do wszystkiego dojrzewaliśmy razem, wszystko przeżywamy razem - pierwsze chodzenie za rękę, pocałunek, pieszczoty.
Jednak ostatnio smuci i zastanawia mnie jedna rzecz - jak to jest możliwe, że jestem gotowa dotykać jego (wiadomo gdzie), a gdy on chce popieścić mnie, to nie zgadzam się. Nie jestem gotowa, wiem o tym. Póki tego sama nie zechcę, to nie da mi to przyjemności. A on czuje się nie fair, bo ja chcę dotykać tylko jego... Niby może zrezygnować z tej przyjemności, ale wiem dobrze, że pragnie mojego dotyku i dlaczego ma się tego pozbywać ze względu na mnie??
Ufam mu, kocham go i pragnę jego bliskości, jednak wiem, że nie dojrzałam do tego typu pieszczot
sama opdowiedziałaś na to pytanie , jestes bardzo młoda moim zdaniem na wszystko przyjdzie czas i nie masz sie czym przejmowac oraz tym bardziej zmuszac do niczego a Twój chłopak jesli mądry to zrozumie
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 121 dni temu Posty: 139 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-09-28, 16:31
tez tak uwazam jak kolezanki, robienie czegokolwiek na siłę tylko Cie zniechęci i nie będzie sprawiało przyjemności ani satysfakcji w przyszłości, jak chłopak kocha to zrozumie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 38 dni temu Posty: 164 Skąd: mapa
Profil: Imię: Karolina
Stan: poszukiwana :-P
Wysłany: 2008-10-01, 17:47
Wszystko jest jak najbardzej oki bo jesteś świadoma tego, że nie jesteś jeszcze gotowa, on jak cię kocha to napewno to zrozumie. Pewnie on czuje się winny że wpełni cię nie zaspokaja dlatego powiedz mu że tak nie jest, a będzię oki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum