Informacje: Dołączyła 229 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-11, 18:08
a ja odradzam kulek z avonu (pudru) sa sliskie i nie chca ladnie malowac , juz dwa razy kupowalam i wiele moich kolezanek tez sie skarzy ze nie chca malowac , tmusialam je rozmiazdzac dopiero malowaly..
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 31 dni temu Posty: 45 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-04-17, 13:09
Ja sie zawiodlam na cieniach do powiek z avonu. Takie poczworne z lusterkeim. Kupilam patele jasny roz, jasny zielony, ciemny zielony i grafitowy. Sa twarde jak kamien. Suche i ciezko sie je naklada. Tych jasnych praktycznie nie widac a te ciemne na moim oku wygladaja okropnie.
Ostatnio kupilam tez zel pod prysznic dove, bo mialam mydelko takie zielone i pieknie machnialo. Jak sie okazalo zel nie pachnie nawet w polowie tak intesywnie i swierzo a w dodatku jest strasznie gesty i ciezko wydostac z buletki
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Wysłany: 2008-04-17, 13:32
milli napisał/a:
zel pod prysznic dove
ja nie miałam kłopotu z wydostaniem go z butelki.
Zapach też był bez zarzutu.
To co mogę mu zarzucić to to, iż jest mało wydajny.
Skończył się szybciej niż mogłam się spodziewać a cena była nie mała
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Wysłany: 2008-04-17, 15:39
Krem do rąk "GLICEA" z prowitaminą B5 - aloesowy.
Przeważnie pisze na tubce +33% gratis.
Na odwrocie opakowania wyczytałam,że wyprodukowała go firma "nivea" co mnie totalnie zchokowało.
Opakowanie nie przypomina produktór Nivei.
Krem szybko się wchłania i kompletnie nie nawilża suchej skóry rąk.
Skóra jest nadal sucha.
Jakbym smarowała ręce wodą
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Generalnie cena zazwyczaj idzie w parze z jakością. Miałam w swoim zyciu dosłownie KILKA kosmetyków z AVONu i każy z nich uważam za porażkę. Nigdy więcej nie kupiłam tam nic... czysta strata pieniędzy!!!
ja z avonu nie polecam "odświeżony podkład do twarzy" Fresh Face Oil - Free bardzo ciemny choć w katalogu były pokazane jasne barwy.... miał byc matowy...a świecił sie na twarzy okropnie...
Wysłany: 2008-04-18, 07:56
Ja nie mam aż tak negatywnego stosunku do firmy Avon.
Miałam ich glicerynowo-silikonowy krem do rąk, krem do stóp i odżywkę do paznokci ( w lakierze) i były jak dla mnie super.
Nie polecam tuszy do rzęs blondynkom o krótkich rzęsach jak ja.
Wogóle nie widać,że są pomalowane
Potwierdzam tez sobie kupilam ten odswiezony i do dzis lezy w lazience uzylam go raz i byl bardzo ciemny a w katalogu byl jasniejszy zupelnie inny tak jak u Ciebie Donn i wiecie juz od dawna nie kupowalam z Avonu bo zawiodlam sie rowniez na szamponach do wlosow takie z owocow poniewaz byly jakby stare nie wiem dlaczego ale nie moglam ich wydobyc z tej bitelki taka galaretka juz wiecej ich nie kupie no i jak juz wspominalam o peelengu z serii SPA z rowniez przestarzaly kupilam takze: NIE BARDZO POLECAM AVON
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
ja nie polecam żadnego podkładu Rimmel, nie dośc że utrzymuje sie na twarzy moze ze dwie godziny to potem schodzi i sciera sie az robią sie grudki- coś jakby skóra schodziła. Nie wiem może mi sie taki trafił, ale jakoś następnego podkładu tej firmy nie mam zamairu kupować.
Jeszcz strasznie rozczarowała mnie pianka do loków firmy got2b. porażka, skleja włosy a te których nie sklei robi siano.
Nivea Straight%Easy szampon niby prostujący włosy Ale jak umyłam nim raz, nie no 2 razy ! tak stoi nie ruszany w lazience, kompletna porazka, po uzyciu go moje wlosy wydaly sie jescze bardziej krecone, zawiodlam sie strasznie...wiadomo wiedzialam ze moje wlosy nie beda po nim zuuupelnie proste, ale sorry, bardziej krecone chyba tez byc nie powinny (
_________________ Wzmacnianie włosów ...
Zapuszczanie paznokci ... coraz lepiej :)
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 43 dni temu Posty: 190 Skąd: Wejherowo
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-23, 14:09
A widzisz, jak dla mnie to ta seria Nivea prostująca jest rewelacyjna
Faktycznie mam prostsze włosy i wyglądają jak po prostownicy jak je suszę na okrągłej szczotce...widocznie to od włosów zależy, ewentualnie jestem z kosmosu i dlatego mi pasuje!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 23 dni temu Posty: 39
Profil: Włosy: Ciemny blond
Wysłany: 2008-05-02, 19:14
Szczegolnie nie polecam farb z palette:) Nie dosc ze strasznie niszcza wlosy, to ostatnio jak malowalam na "jasny blond" to wygladalam jak kurczak... Masakra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum