Ja miałam podobny problem. Chłopak mojej koleżanki spał i spotykał się ze swoją byłą za jej plecami. Gdy wyszło to na jaw, na początku się wogóle nie przyznał, później powiedział że to prawda, ale widział sie z nią tylko po to by sie na niej zemścić. Ogólnie rzecz biorąc kręcił strasznie, a wymówki były naprawdę marne. Ona jednak uwierzyła w jego słowa. Próbowałam z nią rozmawiać jednak to jak grochem o ścianę.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 335 dni temu Posty: 18
Profil: Imię: Madzia
Wysłany: 2007-10-21, 13:33
dzis specjalnie kolo nich nie usiadlam i wyszlam z zajec w dobrym humorze szykuje sie impreza studencka na ktorej z checia bym poszla zeby zobaczyc co odwali ten idiota ale niestety bede na zajeciach drugiej uczelni
wrrr... co za idiota.. PRAWDZIWY DUPEK jak można się wogole tak zachowywać.?? Jak by chłopak mojej najlepszej kumpeli by się zachwywał tak, to napewno bym jej powiedziała!!...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum