Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 90 dni temu Posty: 10
Profil: Wzrost: 163
Stan: panna
Wysłany: 2008-07-14, 21:38
Myślę,ze jest tak...poprzez wybujałą seksualnośc bombardujacą nas ze wszystkich stron masz swiadomośc ze i Ty powinnas w tym uczestniczyć.A jednak Twoje ciało,psychika jeszcze nie sa na to wszystko gotowe dlatego nie odczuwasz pociągu.Zobaczysz ze to sie zmieni za parę lat.Być moze to kwestia partnera,żeby odzczuwać przyjenośc z intymnego kontaktu trzeba sie maksymalnie otworzyć i zaufać drugiej osobie,a Wy jestescie jeszcze tacy młodziutcy ..macie czas
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 186 dni temu Posty: 5281 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-15, 22:09
Teona100 ma racje po drugie nie ma co skracac sobie dziecinstwa sex ci nie ucieknie
a po takich doswiadczeniach jak masz teraz ze swoim chlopakiem w przyszlosci moozesz miec uraz psychiczny... nie mowie ze bedziesz miala ale czasami takie doswiadczenia sexualne z mlodych lat wplywaja na pozniejsze pozycie... takze nic na sile
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 186 dni temu Posty: 5281 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-16, 00:12
krowka17 napisał/a:
a jak wplywaja?co np?
no np jesli zrazisz sie sexu przez dziecinstwo czyli tak jak ty masz problem ze swoim chlopakie bo on chce a ty nie za bardzo...
jesli ktos jest do czegos powieedzmy zmuszany lub namawiany niechcetnie to robi, to niestety ale pozniej w doroslym zyciu moze sie rowniez ujawnic taka niechcec lub strach przed nowym kochankiem, ze tez bedzie cie do tego namawial kiedy nie bedziesz chciala....
jest wiele takich przykladow (Moze to nie do tego tematu) np moj Tomek mial kiedys laske ktora ciagle miala stan zapalny w pochwie i poprostu nieladnie tam pachniala chociaz utrzymywala higiene, Tomek ma uraz do teraz i zawsze tlumacze mu ze to wszystko juz minelo i ze u mnie jest inaczej ale w umysle takie roznie dziwne rzeczy zostaja i ciezko jest sie z nimi rozstac....
tak wiec ja jestem z atym aby nie za wczesnie zaczynac zecie sexualne bo tylko mozna sie do niego zniechecic... a przeciez to cos wspanialego tyle ze trzeba byc troszke bardziej dojrzalym, wtedy wszystko wyglada inaczej i odczucia tez sa inne
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
masz ogromna racje:) tylko ze jak ja mu odmawiam to on sie obraza a bardzo go kocham i nie chcialabym sie z nim rozstawac...dlugo ze soba jestesmy i mi dobrze z nim.ale nie lubie kiedy wrecz wymusza na mnie swoim obrazaniem sie...;/on by najchetniej chcial 3 razy w ciagu dnia;/
krowka17, zmuszanie do seksu nosi odpowiednia nazwe.. to gwalt.. a jesli chlopak nie potrafi zrozumiec gdy mowis znie... to radze odejdz od niego... to dobrze nie wrozy waszemu zwiazkowi... zebys potem nie zalowala... gdzies juz napsialas ze nei chcesz potem niczego zalowac... wiec dobrze sie zastanow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum