Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 125 dni temu Posty: 81
Profil: Imię: Basia
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-04-07, 18:47
stosuje Novynette od ok roku,nie chcialabym zmieniaac,no faktycznie kiedys czytalam gdzies o tym,ale ostatnio cos zauwazylam,a mianowicie to,ze bardziej sie podniecam i lubie kochac w dzien niz w nocy czy poznym wieczorem.Ostatnio przezylam takie niedzielne popoludnie z moim tygryskiem kiedy bylismy sami,100% roznicy.Wieczorem czy w nocy nie mam ochoty ale rano lub w dzien tak....
co o tym myslicie????
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
Ja do tej pory miałam wielki apetyt na sex a teraz libido spadło i nie wiem dlaczego;/
biore spironal ,ale to nie powino miec znaczenia ....
w zwiąku aktualnie układa się w miare ok ale ja nie mam wogóle ochoty na sex z nim.
_________________ a fool must now and then be right by chance -
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 30 dni temu Posty: 10
Profil: Wzrost: 163
Stan: panna
Wysłany: 2008-07-11, 22:49
Chciałabym nie mieć ochoty...ja zawsze ją mam.U mnie przez poprzednie zwiazki gdzie seks był priorytetem tak sie cos poprzestawiało ze teraz jak chłopak nie pali sie do tego to mi sie wydaje ze mnie juz nie kocha.Na zasadzie kocha skoro pożąda jak nie wariuje na mój widok to juz na niego nie działam i jest zle.I to niestety ja głownie prowokuje zblizenia.Czasem czuje sie jak jakis zboczuch
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 26 dni temu Posty: 568 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-13, 23:50
ja ostatnio przestalam miec taka ochote na sex...ciagle musze wymyslac wymowki...on sie denerwuje bo mysli ze mnie nie pociaga a to nie prawda.kocham go i pociaga mnie ale nie mam ochoty wogule na zabawy;/czemu tak sie dzieje?:(
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4446
Profil:
Wysłany: 2008-07-14, 10:37
no ja sie wcale nie dziwie, ze nie masz ochoty, w tym wieku tez nie mialam a nawet nie wiedzialam co to sex
moze wystarczy poczekac jeszcze troche? a twoj chlopak ile ma lat?
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 406 dni temu Posty: 8709 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-07-14, 12:02
za młodzi jesteśie
haha odezwała się ta stara. . ..
ale wtedy też tak miałam że raz miałam wielką ochotę a raz w ogóle
może podchodzicie do ego zbyt przedmiotowo?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 775
Profil: Włosy: obecnie czarne:)
Partner: Jedyny w swoim rodzaju... :)
Wysłany: 2008-07-14, 14:31
Fakt... W tym wieku i juz piszesz ze nie masz ochoty? A ja myslalam ze dopiero zacznie sie sex za jakis czas... Ah ta "mlodziez":)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 775
Wysłany: 2008-07-14, 14:35
Mysle ze to kwestia partnera. Jesli jest czuly, nie mysli tylko o sobie i umie zadbac o nastroj to kobieta zawsze ma ochote...:)
Mirabelka__22, zgadzam sie z Toba... fakt sa sytuacjie kiedy faktycznie mozna nie miec ochoty na seks... zdarza sie kazdemu.. ale notoryczny brak ochoty to dla mnie cos dziwnego.. wiele zalezy od na samych jak i od naszego partnera...
Wysłany: 2008-07-14, 14:38
Moj Mis zawsze umie sprawic ze jak nie mam ochoty to nagle nabiram na pieszczoty z nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum