Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-10, 17:53 nie ma to jak znane logo-czyli podróbki markowych rzeczy
znalazłam dzisiaj stronke pełną podróbek...i aż mnie zatkało.sama niedawno kupiłam torbę wzorowaną na Fendi Spy ale z tego względu że jeste poprostu ładna,nie ma wielkiego napisu FENDI ani żadnego logo.najczęściej podrabiane torby to oczywiście Louis Vuitton,niektóre istny koszmar,inne wymysł własny bo nie są nawet podróbką żadnego z dostępnych modeli widziałam takie zrobione wręcz perfekcyjnie które można by kupic ze względu na jakośc wykonania,ale czy warto czy to logo jest aż tak ważne ja mam malutką LV,na wicęcej póki co mnie nie stac...a podróbki sobie nie kupie bo jak dla mnie to bz sensu
[ Dodano: 2008-02-10, 17:57 ]
a tu kilka fotek
[ Dodano: 2008-02-10, 18:04 ]
i jeszcze kilka
c85d52a400222907474fea97.jpg
Plik ściągnięto 174 raz(y) 13,21 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 29,25 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 22,73 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 31,98 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 41,73 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 36,45 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 29,38 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 33,84 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 27,33 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 30,2 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 40,67 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 37,64 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 14,38 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 40,55 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 39,48 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 17,07 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 23,58 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 13,57 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 33,27 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 12,2 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-11, 08:45
Jewel napisał/a:
Śmieszne są takie laski. Kupują z ryńca pasek Diora
To jeszcze nic... czekam sobie ostatnio na przystanku na autobus i taki chłopak podchodzi... może miał 16 lat... plecak taki z hipermarketu za 10zl, a na nim naszyte (strasznie niestarannie) naszywki adidas
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 273 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 09:10
to ja mam tylko pasek z D&G-kupilam go jak dostalam kase gdy dostalam zlecenie makijazu slubnego panny mlodej a jesli chodzi o torebki z Louis Vuitton-to czemu nie fajne sa butow bym niechciala miec obciachowo to wyglada podobaja mi sie lancuszki z Chanel D&G
Dlaczego bez sensu???ja uwielbiam firme D&G ale nie mam tyle kasy na to,mam torebke podrobe i zegarek mialam duzo bluzeczek,ale nie warto kupowac,bo sie skracaja po praniu ale mam za to ladna bizuterie orginalan D&G,ale ogolnie jak sie mi cos spodoba to kupie i nie widze nic w tym zlego
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 14:53
dokładnie,a jak sie nie ma kasy na orginał to można poszukac czegoś w normalnych sklepach za normalną cene,po co miec torbe D&G która tak naprawde nią nie jest to ja już wole jakąś normalną fajną kupic.widziałam ostatnio podróbki LV,naprawde ładne,ale co z tego jak tanie nie były-około 400zł,za tyle to ja mam naprawde markową fajną torbe może nie koniecznie z wielkim logo ale orginalną
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
widziałam ostatnio podróbki LV,naprawde ładne,ale co z tego jak tanie nie były-około 400zł,za tyle to ja mam naprawde markową fajną torbe może nie koniecznie z wielkim logo ale orginalną
Ale jak bys miala te 400zl to napewno bys ja kupila i nie mow,ze nie.
kasia1980 napisał/a:
ja jakoś nie przepadam za takimi "firmowymi" ciuchami
Nie wierze,kazdy lubi cos orginalnego,nie mowie o takich kozakch z logo naq kilometr,bo to jest przesad,ale gdybysmy mialy tyle kasy to kazda z nas by kupowala.
Ja tam nigdy nie byłam metkarą. Kupuje ubrania w których się dobrze czuję i które mi się podobają. Cena oczywiście też gra dużą role. Na drogie ,firmowe ciuchy (Dior,Chanel itp ) nigdy mnie nie było stać a szczerze to nawet jak bym miała full kasy to wolałabym na wycieczki jeździć niż na metki wydawać.
Osobiście nie mam nic przeciwko produktom wzorowanym na markowych wyrobach
Informacje: Dołączyła 404 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 19:46
mi sie z tych zapodanych rzeczy nic nie podoba ale jak juz by mi ktos na siłe wpychał to chyba bym te tramposze z 5 fotki wzieła...choc nie w moim guscie...ja nigdy nie lubiłam oryginałów...a jesli juz to tanie typu H&M a nie jakies chanelle adidasy itp w tych najdrozszych firmach to wszystko na jedno kopyto maja ..i płaci sie głównie za te logo...zero oryginalnosci w tych oryginałach a w tych podróbkach jest jej az za duzo hahahahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum