Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 157 dni temu Posty: 163
Profil: Imię: Izka
Stan: narzeczona;)
Wysłany: 2008-02-19, 11:27
Ja sprawdzilam na strące moje nazwisko to jest ono bardzo znane ale w mojej rodzinie wyginie bo ojciec mial trzy corki narzeczonego nazwisko jest malo znane i dlatego wole mic takie bardziej wyjątkowe
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 232 dni temu Posty: 1342
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-02-21, 17:06
Ja jestem tradycjonalista i napewno przyjme nazwisko po mezu
Ale kocham swoje i nie chce sie z nim rozstawac......wiec po slubie zostane przy dwu czlonowym, zostawie swoje panienskie i dodam do niego po mezusiu
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 238 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-03-02, 12:38
Nie zastanawiałam się nad tym wcześniej..ale coś czuję, że jednak w tym przypadku jestem tradycjonalistką.. Chociaż nazwisko moje i K. nieźle razem wyglądają i brzmią
ja nie mam pojęcia jeszcze jakie bede mieć nazwisko po mężu ale jeżeli będzie pasowało do mojego to dwa, a jeżeli uznam że z imieniem lepiej pasuje po męzu to jedno...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 274 dni temu Posty: 2227 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-09, 12:02
ja mam z tym maly dylemat, podoba mi sie moje nazwisko i jakos tak je lubie i sie przyzwyczailam i troszke chcialabym je zachowac, ale z drugiej strony uwazam,ze glupio jest jak maz ma inne nazwisko a zona inne, dwuczlonowe nie wchodzi w rachube, bo moje ma 11 literek,a nazwisko L mi sie nie podobuje,ale chyba jednak przyjme jego nazwisko, bo on sie raczej nie zgodzi na przejecie mojego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum