Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 519 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-07-15, 15:41
Wszyscy patrzą na to tylko z jednej strony... bo puszczalska, bo taka i taka. Przecież może zdarzyć się i tak, że opuści ją chłopak, narzeczony, nawet mąż, a nawet jeśli świadomie podjęła się wychowania samotnie dziecka, to pielęgniarkom nic do tego
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-10, 09:02
ja też zmienie w przyszłości nazwisko na mężowskie...tym bardziej mi to nie przeszkadza, bo moje i Kotka nazwiska różnią sie od siebie tylko jedną, pierwszą litera!!! nie będzie dużej różnicy
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 522 dni temu Posty: 5016 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-12, 19:23
agness28 napisał/a:
I jak ciekawi mnie czy któraś z Was zdecyduje sie na 2 nazwiska
u mnie by pasowalo moje i jego, razem ladnie brzmia bo moje nie konczy sie na A a po nim bylo by juz na koncu A wiec razem jest ladnie . ale jeszcze nie wiem...okaze sie za 2 lata
but my smile still stays on.
natomiast tutaj we wloszech kobieta pozostaje zawsze przy swoim nazwisku,chocby nie wiem ile razy wychodzila za maz.Jest to dobra ,jesli chodzi np o samotne matki ,nikt sie nie czepi czy mama mezatka czy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum