Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 75 dni temu Posty: 17 Skąd: Kraków
Profil: Wzrost: 159 cm
Wysłany: 2008-04-11, 19:32
Szkoda, że miałaś niesprzyjające warunki Ja się muszę w końcu wybrać na poszukiwanie kostiumu kąpielowego, jak go znajdę to też się zapisze na lekcje.
_________________ Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 60 dni temu Posty: 629 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-11, 20:50
a ja ponieważ plaże mam tu na codzień - pływać potrafie ...jak byłam mała to mój tatko mnie nauczył
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
agta, własnie wczoraj rozmawiałam z kolegą od nauki teraz jakoś nie bedziemy mieć czasu oboje... mamy sie spisać smsami kiedy kolejny wypad na basen myśle że do dwóch tygodni się wybiorę
iwa222 takiej to dobrze mieszkać blisko morza zazdroszczę
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-13, 17:50
umiem pływac ale nie lubie nauczyłamsie sama ot tak,tydzień spędzaliśmy w jakimś miasteczku na Węgrzech i tam jedyną rozrywką był basen w hotelu i tak jakoś wyszło że spędzając tam dużo czasu sie jakoś nauczyłam z 6 lat chyba miałam,a ostatnio pływałam chyba z 6 lat temu,straszne skurcze mam i jakoś sie boje
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum