Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-03-28, 11:22
świetnie, trzeba przełamywać swoje lęki, a pływanie naprawdę jest przydatne i można się przy tym nieźle wybawić, szczególnie gdy na wakacjach wszyscy pływają. trzymam kciukasy i życzę czerpania przyjemności z pływania
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
ja aż się boje co to będzie ...bo bedzie mnie uczył mój kolega, który jest ratownikiemn na basenie młodszy odemnie o rok
zobaczymy co to z tego będzie...ale mówił, że nie tak łatwo jest sie od razu nauczyć...
będziemy trenować
nastawiona jestem pozytywnie, chęci i czas mam
ja sie nauczylam sama jak bylam mala, u babci byly dwa jeziora i cale wakacje tam spedzalam wiec nie bylo wyjscia uczylam sie najpierw na brzegu pod okiem rodzicow, podparta na rekach uczylam sie machac nogami, pozniej juz glebiej z plywaczkami a pozniej juz bez, kocham plywac i nurkowac tez lubie
kiedys uczylam taka mala dziewczynke i tez zaczynalam ja uczyc machania nogami najpierw,pozniej plywaczki i nauczylam ja ale nie wiem czy to moje lekcje czy jej wrodzona zdolnosc
Donn napisał/a:
wiem, że nie od razu... małymi kroczkami juz się nie moge doczekać
swietnie ze sie zdecydowalas na lekcje, trzymam kciuki i zycze duzo radosci z plywania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum