Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 739 dni temu Posty: 365
Profil:
Wysłany: 2008-06-25, 23:24 Nauka masazu w weekend
Wzrost popularności masażu w ostatnich latach wiąże sie z uznaniem go za metode pomagajaca zwalczac stres.Ta naturalna sztuka uzdrawiania została zaniedbana przez nowoczesne społeczeństwa.
Nauka masażu przyniesie wam obojgu dużą satysfakcje, nauczycie sie tej sztuki i zdobedziecie umiejetnosci ktore mozecie przekazac innym.
Link do poradnika:
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 739 dni temu Posty: 365
Profil:
Wysłany: 2008-06-26, 15:14
Jeszcze jeden glupi komentarz i poleca ostrzezenia, nie bez powodu jest to zrobione w taki sposob i tyle Nie chcesz to nie pisz, przeciez wystarczy napisac glupie "a sprawdze sobie"
Wsio, koniec tematu.
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 179 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-27, 14:08
no to wychodzi na to ze i ja
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum