Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 96 dni temu Posty: 840 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-04, 14:35
Ponoć robiła wielką karierę za Oceanem i teraz ma zamiar rozbroić polskich wokalistów( kilka miesięcy temu w programie "Kawa czy herbata" bardzo ją chwalili. Odnoszę wrażenie, że wokalistka usiłuje kreować się na gwiazdy typu Katie Melua, Norah Jones( z pierwszą nawet nie ma porównania). Według mnie dziewczyna fałszuje- moje opinia po odsłuchaniu angielskiej wersji. Według mnie dziewczyna fałszuje i ma beznadziejne teksty, które pisze prawdopodobnie sama- po odsłuchaniu wersji polskiej(polskiego pierwszego singla oczywiście). Sprawia wrażenie zarozumiałej ogólnie, ale chodzi tutaj o jej śpiew. Nie podoba mi się, ale wolę ją niż słynną Jolantę
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 1399 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-04, 19:14
Tych brwi to już wyżej miec nie mogła
W ogóle mi się fizycznie nie podoba (poza figurą )
muzyczka fajna, ale jak wiecie, jest po tych wszystkich przeróbkach to zawsze będzie fajna. Na żywo to juz troszkę gorzej... no ale jak się ma pieniążki tatusia to wiadomo, że "kariere" też się robi...
Przyznam,że najpierw usłyszałam aferę na temat "robi karierę na pieniądzach ojca" a dopiero dzisiaj zobaczyłam piosenkę. Miło jej się słucha,ale szału nie robi jak dla mnie
Olciiia, pierwszy raz słyszysz?
to może jak w Niemczech jestes to jej nie słyszałaś
bo w Polsce ta piosenka juz ładnych pare miesięcy temu jest puszczana...
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum