Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 560 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-08, 12:11
Donn napisał/a:
bo ja mam inne zdanie o tym
każdy ma inne
mówiłam nie raz, niech śpiewa, bo jakośtam może i potrafi, ale nie jest wybitną piosenkarką bo nie ma mocnego, dobrego, pełnego głosu
taka prawda donnka, słychać że ma taki lekki głos, tzn ... że coś tam "pod nosem" ale nie pełnym głosem
może tego wymagają jej piosenki, bo są wolne itd
przynajmniej ta co tu była zamieszczona na górze strony
ale można śpiewać lekko a dokładnie, pełnym tonem
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 317 dni temu Posty: 1547 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-08, 17:12
Może ona ma talent, ale za wszelką cenę stara sie go ukryc
Niby pokończyła te szkoły aktorskie, wokalne, baletowe itp... ale co z tego skoro tego jeszcze ani razu nie pokazała??
Nawet nie tańczy na scenie tylko stoi jak słup albo od czasu do czasu pójdzie w lewo bądź w prawo
Profil:
Wysłany: 2008-09-08, 19:44
malenka, wiesz, nie trzeba tańczyć i świrować, żeby dpbrze wypaść być "gwiazda"
może i ma talent, jak pokończyła to może i ma, kto wie?
ale jak ma to niech pokarze, bo tak śpiewają dzieci na muzyce tzn rozumiesz, głos jak dla mnie słaby o to mi chodzi
Wysłany: 2008-09-08, 19:50
cerrata, mi chodzi o to, że chwali się tymi szkołami, że tancerka, że wokalistka itp. Madonna nie umie śpiewac, ale robi doskonałe show, tańczy i w ogóle, a Katie Melua,może nie hopsa po scenie, ale za to pięknie śpiewa.
Trzeba coś pokazac, bo co ja mam jej na słowo uwierzyc, że ma talent, czy też telepatii użyc??
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1052 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-08, 19:55
Madonna nie umie śpiewać ? Przecież Madonna jest świetna, Katie też, ale Madonna gdyby nie potrafiła śpiewać nie utrzymała by się chyba przez tyle lat na scenie jako ceniona wokalistka.
Profil:
Wysłany: 2008-09-08, 19:58
zależy kto jak na to patrzy
moim zdaniem umie
Gdyby nie umiała nie byłaby tyle lat na scenie, choć faktycznie wystarczy potrzepać tyłkiem i jest kariera
Te wszystkie gwiazdki.. teraz są za rok już wszyscy o nich zapomną
Takie to talenty
Wysłany: 2008-09-08, 19:58
Jacqueline, ojojoj żeby nie robic tu niepotrzebnego OT umieszcze filmik w dziale muzyka na potwierdzenie swojej tezy
Przepraszam nie powinnam Natalki do Madonny porównywac. Madonna ma charyzme, osobowośc a Natalka... to Natalka
Wysłany: 2008-10-13, 19:55
Dobrze o niej napisał, wokalista Video kiedy dostała jakąś tam nagrodę vivy za debiut:"mój tatus tez wiele rzeczy mi kupował w prezencie i też z tego miałem radoche"
nie chce mi się wierzyc że z jej "talentem" ktoś przy zdrowych zmysłach chciał jej dac nagrodę... zresztą z tego co słyszę to wiele osób w Polsce ją krytukuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum