Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 560 dni temu Posty: 11515 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-07, 14:13
krowka17 napisał/a:
Niee chyba troszkę fałszuje tak na moje oko
tutaj akurat nie fałszuje, bo to godziny w studiu wszystko da się naprawić
ale głosik ma lichy, nawet w nagraniu studyjnym > ledwo utrzymuje dźwięk... taki na prawdę lichutko
hehe
a niech sobie śpiewa, na prawdę niech sobie robi to co kocha, tylko niech mi jej nikt żadnym odkryciem, artystką i gwiazdą przenajświętszą nie nazywa
Profil:
Wysłany: 2008-09-07, 18:23
a co mnie to gdzie ona się wylansowała?
lans to lans, nie trzeba mieć jakichś zdolności żeby się wylansować
jak np Paris Hilton znana z tego, że jest znana
hihi
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 132 dni temu Posty: 1052 Skąd: L' Angleterre
Profil: Wzrost: 170
Włosy: Długie- blond
Stan: Panna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-09-07, 19:18
Tak tak wiem, ale zawsze to przecież wg. takich ' wokalistek' inaczej wygląda. W jakimś programie co chwilę podkreślali, że wokalistka nagrała swoją pierwszą płytę w STANACH(a nie w Polsce ; ]), podobnie jak Tola Ola czy tam jeszcze coś innego- wokalistki na tym samym poziomie chyba.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 425 dni temu Posty: 2719 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-09-07, 21:27
Donn napisał/a:
cerrata napisał/a:
ale głosik ma lichy, nawet w nagraniu studyjnym > ledwo utrzymuje dźwięk...
a Ty sie na tym tak profesjonalnie znasz na spiewaniu, że tak to oceniasz?
sorry Donn, ale to słychać że dziewczyna tak naprawde to głosu tak za bardzo nie ma. mi bardzo ta piosenka się podoba ale sama słysze że można było naprawde dużo lepiej to zaśpiewać
Profil:
Wysłany: 2008-09-08, 09:52
Cytat:
a Ty sie na tym tak profesjonalnie znasz na spiewaniu, że tak to oceniasz?
matko boska
profesjonalnie nie
profesjonalne to dostałam ucho po tacie muzyku i nic na to nie poradzę, że wyłapuję fałsze co ja zrobię?
Słychac, że ma kiepski głosik, że ledwo utrzymuje dźwięki.. na prawdę tego nie slyszysz??
Donn napisał/a:
że ją jakiś fachowiec oceniał i stwierdził, że nie ma lichego głosu
yhm, albo że ok, fajnie, posiedzimy kilka godzin w studiu > fajna dupa z twarzy ładnie ci będzie na okłądce i lecimy z koksem
Nie wiesz jak to jest?
Każdy może być gwiazdą
Donn napisał/a:
sorry cerrata ale jeżeli Ty kogoś nie lubisz/lub nie Twój gust to zawsze krytykujesz albo oceniasz źle
a to dziwne?? Nie lubię jak ktoś nie umie śpiewać. Sama śpiewam, muzykę mam sercu, nie poradzę nic na to
To nie zazdrość, zawiść
Mówiłam już, niech sobie śpiewa jak lubi na prawdę, niech nagrywa płyty itd ale dla mnie to żadne "odkrycie" żaden "fenomen" bo to ne jest fenomen. Ładna piosenka, ładna melodia , wpada w ucho i o to tu chodzi. A czy ją zaśpiewa Natalia Kleszcz czy ktoś inny to nie ma znaczenia
Ona moim zdaniem nie umie spiewać, to ze ktoś utrzyma linie melodyczną to dla mnie nie śpiewa, to odśpiewanie melodii. All
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum