Bierzecie czasem udział w konkursach fotograficznych ? Pytam się bo ja czasami wrzucam gdzieś swoje zdjęcia ,czasem na konkursy, czasem na jakieś serwisy z fotkami. Obecnie też wrzuciłam swoje zdjęcia na jeden z serwisów. Można je obejrzeć na http://www.spiknijmysie.pl/profile/show/674 . Jednak żeby coś wygrać potrzebuje waszych głosów. Mam nadzieję, że mogę na was liczyć?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-08-20, 18:01
Nigdy nigdzie nie umieszczałam takich swoich zdjęć (nawet konkursy czy co tam innego)
Powód jest jeden i prosty. Mam faceta którego bardzo kocham wiec nie szukam już miłości ani żadnych zbędnych znajomości po necie no po za naszym cudownym Forum, na którym spędzam dużo czasu mogę sie wyżalić podzielić informacjami i spędzić milo czas z Forumkami no ale to juz inna sprawa. Tak wiec nie umieszczałam ani nie mam zamiaru bo pomijając fakt ze nie szukam nic to nie odważyłabym sie na takie rzeczy w necie bo kojarzy mi sie to tylko z jednym.
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-20, 18:31
a ja mam zdjęcia na fotka.pl już ponad rok i też nie szukam faceta, ale nie uważam, że wystawianie zdjęć musi od razu świadczyć o jednym, tak jak to Madzia pisze ja np. szukam osób do współpracy i fotka bardzo pomaga, bo tam jest ogromna baza danych, a że czasem pozna się też jakiegoś faceta i się z nim pogada, to co w tym złego ?? przecież związek nie oznacza niewolnictwa
Profil:
Wysłany: 2007-08-20, 19:17
madzia napisał/a:
Magdaru, Ty i ja to inne swiaty i niech tak zostanie
ale co, uważasz, że jestem gorsza, puszczalska itp. dlatego, że mam zdjęcia gdzieś wystawione poza tym to są normalne zdjęcia, takie jak wstawiamy sobie tutaj, więc w czym problem, bo ja nie kumam
Profil:
Wysłany: 2007-08-20, 20:38
A dlaczego Ty szukasz od razu podtekstów ze to w Twoim kierunku?
Czy napisalam ze to do ciebie? Nie obrazaj mnie...
Powiedziałam swoje zdanie a ty swoje na tym koniec tematu
Jesli sama widzisz roznice umieszczania fotek w jednym celu...a w innym (w tym którym ty umieszczasz) to powinnaś sama zrozumieć sens mych slow...
Profil:
Wysłany: 2007-08-20, 20:57
Madzia, ale ja Ciebie nie obrażam, pomyślałam, ze to było w moim kierunku
moja pomyłka i wcale nie widze nic złego w umieszczaniu zdjęć, a mi to naprawde bardzo pomaga w pozyskiwaniu chętnych do współpracy
a wiesz ilu fajnych ludzi można przy okazji poznać, to nic strasznego zni złego tutaj tez zdjęcia umieszczamy i co ? nic się nie dzieje
Profil:
Wysłany: 2007-08-20, 21:15
Wiec powtarzam inne światy ty masz jakiś cel ja go nie mam i ot jak napisałam tak mi sie skojarzył ...
bo kiedy raz przegladajac chyba wlasnie fotke stwierdzilam, ze to nie portal dla mnie
laski wystawiaja swoje fotki, czesto pol nagie i czekaja na oklaski
No moze temat sie rozwinie bo nadajemy tylko z Magda
Moja 16-letnia bratanica wystawia swoje zdjęcia tak samo jak większość jej koleżanek i nie widze w tym nic złego pod warunkiem , że nie są prawie nagie
Ich koledzy wystawiają sobie komentarze taka ich zabawa
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-20, 22:19
Bez kitu jak zobaczyłam ta fotkę to jak bym widziała swoje ciało .
ja mam tez swoje fotki w necie głownie były na portalach randkowych dzieki czemu poznałam mojego misia a tak to wrzucam fotki na forum.
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 08:35
madzia napisał/a:
laski wystawiaja swoje fotki, czesto pol nagie i czekaja na oklaski
tu się zgadzam, te wszystkie małolaty przeginają a najlepsze jest to, że ja często gadam z jakimiś starszymi facetami i oni się nabijają z tych półnagich 16 na nikim to wrazenia nie robi, a mają z nich polekwe na maxa
a mnie zawsze zastanawia fakt, gdzie są ich rodzice na fotkach wystawiają pół biustu i tyłka, często nicki mają typu "sexi...." albo "xx...xx" beznadzieja i się później człowiek dziwi, że są gwałty jak one same tego chcą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum