Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-20, 10:44
do oceny
a konto mam tam założone z tego względu, że ciągle szukam osób do współpracy z FM i już sporo znalazłam właśnie dzięki fotce to jest duża baza danych i po prostu wysyłam do dziewczyn wiadomości z propozycją współpracy, jedne się godzą inne nie, ale ogólnie zainteresowanie jest dosyć spore bez zdjęć byłoby ciężko, bo wtedy nie budzę zaufania, a tak to mnie widzą, mogą o mnie coś poczytać, dowiedzieć się jaka jestem, czym się zajmuję itp.
a że przy okazji faceci mnie pooceniają, to co w tym takiego mi to nie przeszkadza, zdjęcia mam fajne, więc nie wstydzę się ich pokazać, poza tym czasem można na serio fajnych ludzi poznać chociaż zdarzają się też przymuły, którzy od razu o jednym to takim panom mówie grzecznie bye
a czasem są takie jaja ostatnio dostałam wiadomość od pani koło 40 która chciała się ze mną umawiać na bara bara no i sobie z koleżanką porobiłam z niej jaja napisałam jej że wolę brunetki, bo ona blondynką była i ze jak się przefarbuje, to może się z nią umówie śmiechu miałam że hoho
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 511 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-20, 11:53
no właśnie żem chciała powiedzieć, że nie wszyscy mają tam konta po to żeby się podbudować i pokazać kawał tyłka - jak mają w zwyczaju inteligentne gówniary
jak widać fotka.pl może dostarczyć wile radości, jak to zauważyła Magda
swoją drogą niezła historia!
Profil:
Wysłany: 2007-11-20, 12:00
to była jedna z wielu historyjek
raz mi sie odezwał paskudnie brzydki chłopak i mnie zaczepia i zaczepia, zebym się z nim umówiła, ja mu mówie ze się nie umawiam z nikim i niech mi da spokój, ten mi gada, że mogę żałować, żebym popytała dziewczyn z którymi się spotkał o wrażenia, bo warto, bo on nie chce się chwalić, ale ma w porywach do 30 cm zdjęcia mi chciał wysyłać tego 30 cm cudu podobno nawet jakaś Klaudia Figura, polska sex bomba czy coś była pod wrazeniem jak go zobaczyła i ma największego w Posce oczywiście tak gościa wyśmiałam, że w końcu dał mi spokój
Profil:
Wysłany: 2007-11-20, 13:21
a wiecie co, ja specjalnie sobie poczte nową założyłam i mi przysłał zdjęcie, to później kumple mojego męża chcieli oglądać hahahahaha
mieli biedni obiekt do porównania ja się tylko bałam, żeby któryś w kompleksy nie wpadł przez to
niestety zdjęcie usunęłam, więc Wam nie zaprezentuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum